• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia - termin porodu :-)
agapa - pw :-)

Po za tym witam się niedzielnie - za oknem pada śnieg a my niedawno wstaliśmy bo po 20 przyjechali spóźnieni goście i prawie do północy siedzieliśmy :-D Wygadałam się za wsze czasy i chyba znalazłam koleżankę - bo dobrze się rozumiemy :-D M się śmieje że się przy niej odmłodzę bo jest ode mnie o 6,5 roku młodsza - teraz maturę zdaje :-) Ale poważna jak na swój wiek i nie ma fiu-bździu w głowie.

Za staraczki trzymam mocno kciuki :tak:

Miłej niedzieli kobitki :-D

reklama
Edytka Palemka to będę celować na 26! :)

Hej Mamuśka, Hej Gumisia! Ja z tym śluzem dużo nie pomogę bo u mnie nie ma go dużo. Ale czytałam, że jak jest fasolka to może być właśnie dużo śluzu.

Hej Ewula!

hmm bo ja dzisiaj mam 23dc i od wczoraj plywam doslownie, zawsze po owulacji mialam sucho i jakos 2,3 dni przed @ mialam takie gesty lepki sluz ale to troszke, a teraz mam duzo takiego gestego mlecznego rozciagliwego, i naprawde jest go duzo juz drugi dzien czyli od 22dc a w piatek czyli 21dc mialam silny bol podbrzusza i tak sobie mowie ze gdyby sie udalo to moze bol implantacyjny bo akurat tydzien do @ bylo wiec idealnie, nie pamietam jak mialam w pierwszej ciazy i sie zastanawiam czy mzoe to owulka mi sie przesunela tak...... i sama nie wiem co myslec

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry