• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil - Pizza wyszła dobra, grudki jakoś zniknęły ... sobie ... Tylko nie wiem czemu, ale spód ciasta był bardzo sztywny , ale mimo to, smakowała nam :) Dałam tempkę 180 stopni na 30 min , moze za długo piekłam, albo za wysoką temp dałam ... Co tam u Ciebie ? Jak się czujesz ? NA kiedy masz tarmin wogóle ? Wiesz pytam, bo mam mnóstwo zaległości ...

reklama
Palemka mi ta domowa pizza zawsze tak wychodzi, że dół sztywny jest - ale też to lubię :))) Ja się dobrze czuję, choć czasem nerwowa jestem ni z tego ni z owego. A termin jakoś na koniec października wypada. :)

czesc dziewczynki:)
przepraszam ze wczoraj tak ucieklam ale ledwo zdazylam ogarnac sie ze wszystkim zanim przyjechali goscie, a pozniej juz nie mialam sily
kochane powiedzcie mi bo jestescie specjalistkami jak ze sluzem w cyklu miesiecznym zwyklym i takim zafasolkowanym jak to przebiega?

reklama
hej dziewczynki;)

Ja tez mam teraz starszną ochotę na spanie. Może to przez ten progesteron faktycznie. Wczoraj całe popołudnie przespałam i dziś dopiero wstałam. Chyba jakieś przesilenie wiosene;) ale jak sie patrzy za okno to zima w pełni;)

zizi bardzo mi przykro
pok u mnie mimo brania progesteronu to w 21 dc cyklu lekarz na USG wykrył rosnący pęcherzyk, ale prawdopodobnie nie pękł;(

mama co dziś porabiacie? Jeszcze macie gości?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry