• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja jestem :)
ale juz ide spac.

lil - no na mnie tak dzialaja. dopiero alkohol mnie rozruszal. Chociaz moze to od pogody.. ale zeby tak dwa dni z rzedu. ja nigdy, przneigdy nie spie w dzien a dzis kilka godzin spalam jak zabita... zobaczymy jak bedzie dalej, czy wciaz bede musiala sie zmuszac do egzystencji. Na twarzy poki, co mnie nie wysypalo. A jak nazywaja sie Twoje tabletki? Moje to czysty progesteron - "utrogestan" i wysypanie twarzy w ulotce zakwalifikowano jako bardzo rzadkie a sennosc jako czeste skutki uboczne. Tyle, ze w moim wypadku sennosc jest taka, ze poki co na dwa cykle pozegnac sie chyba musze z samochodem... :(

zizi - przykro mi. glowa do gory na nowy cykl! buziolki.

do jutra kochane, ja to sie pewnie po poludniu dopiero pojawie...

jestem na chwile..
ja znowu tak jak wczoraj obudzilam sie po 2 w nocy i do teraz nie zasnęłam-cholerka jestem juz taka zmęczona:confused2::confused2::-(
nie wiem co jest tego przyczyną...myślałam ,ze jest pelnia bo czasem tak mam na pelnie ,ale nie jest...

jakie to okropne -wszyscy śpią a ja sie rzucam z boku na bok i lipaaaa:wściekła/y:

ZIZI- tak bardzo mi przykro.....tulę Cię mocno.. a czy Ty kochana bylaś ostatnio u gina??bo jak Ci sie cykl skrócil to może nie bylo owu???

POK- jak imprezka??

EWULA- ja witam Cie dziś bo wczoraj jednak o 18.20 przyjechała kumpelą i była do 21 prawie..będzie miała synka ,ale imienia jeszcze nie mają-rodzi na początku czerwca..

pózniej już nie odpalałam kompa..

miłej niedzieli babki :)

ja mam wodnisty śluz i boli mnie podbrzusze...

Hej Mamuś - oj to masz ciężkie nocki - ja znam ten ból i wiem jakie to przykre jak wszyscy śpią, a Ty nie możesz. Ja wtedy, żeby za dużo nie myśleć włączam sobie ciekawego audiobooka i czasem przy tym zasypiam. Trzymam kciuki, żeby ta bezsenność się skończyła! I trzymam kciuki, żeby to podbrzusze było na fasolkę!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zizi a jaką książkę czytasz? I właśnie co z tymi cyklami - ile dni trwał ten ostatni?

Pok no kurka ja ostatnie dwa dni też mega śnięta byłam, ale dziś już jest oki. Kurka może u mnie to efekt odstawienia zielonej herbaty - bo do tej pory piłam parę dużych kubków dziennie - i to dosyć mocnej. A teraz nie wiem czy mogę pić, ale serce mi krwawi, bo uwielbiam! A moje tabletki to duphaston. Na pewno coś nie tak z ciśnieniem - ale TY mieszkasz we Francji tak? To ciśnienie pewnie inne u nas :) A Ty masz aż taką senność, że nie możesz prowadzić???????? Kurcze u mnie aż tak źle nie jest! BUZIAKI!

LIL- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

co do zielonej herb.to możesz pić -jak najbardziej tylko moze nie taką mocną jak pilaś...najwazniejsze,zebys nie pila herb.z liści malin bo ona moze spowodować skurcze;/

Mamuś serio mogę pić herbatkę zieloną?? Ale super :))))) Dzięki za info!!!!! A Ty się kochana połóż dziś trochę - odpocznij - wiem jak to jest pół nocy nie spać - dzień i humor do bani.

LIL- możesz pić:)) ja pytalam gina i mi powiedzial,ze nawet wskazane jest "zamienić" zwykłą herb.na zieloną w ciąży :))

a ja pewnie kolo poludnia sie poloże bo 2 dzień z rzedu nie wytrzymam bez drzemki w dzien-pytanie co potem bedzie w nocy jak sie w dzien przespie...

dobra zmykam :)

Mamuś z tą herbatą to super wiadomość! A Ty spokojnie zdrzemnij się w dzień - to może nawet dobrze wpłynie na sen nocny - bo organizm wypoczęty o dziwo lepiej śpi. U dzieci przynajmniej tak to działa i u mnie też :)) Miłego drzemania!

Witam się porannie :):)
mama - coś podejżane to Twoje spanie w dzien i nie spanie w nocy :tak: ...

zizi - przykro mi skarbie, wiem jak to boli, jak ta małpa przychodzi ... tulam ... Ty masz badania porobione ?

lil - czesc herbaciaro !!! :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry