• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczę, ja się tak nie bawię:-( Mama wrzuć jeszcze raz fotkę, proszę:tak:
Murzynka dzisiaj nie zrobiłam:zawstydzona/y: Zostało mi jeszcze ciasto z moich urodzin i trzeba je skończyć:sorry:

A poza tym to ja testuję 24 lutego.....

Dalej mnie brzuch ciągnie i piersi bolą, więc czekam(y):tak:

reklama
agapa - podeślij mi te daty to dorzucę do strony :-) link na pierwszej stronie wątku.

Jestem dziewczynki

mama, sol hej;)

dziś dzień w pracy. Jak wróciłam to położyłam sie spać i tak spałam parwie całe popołudnie;)

ide was poczytać

Zizi_16 24 luty
mama05 3-5 marzec
agapa-5 marzec
ewula00
- 2 marca

Ostatnia edycja:
hej,

ja sie do testowania nie dopisuje, bo jak owu nie bylo, to nie ma po co.
sluchajcie... bylam na tym lunchu ze znajomymi, wrocilam do domu i spalam, i spalam, i spalam. I teraz niby mamy wyjsc ale ja moge i na siedzaco w glosnym barze zasnac. I jak ja wytrzymam 2 cykle takiego spania? moze przejdzie... chociaz ulotka twierdzi, ze objawy uboczne mijaja po dwoch cyklach uzywania. Szlag :)
A jeszcze mam ciekawe spostrzezenie. Normalnie progesteron powinno sie brac od przed owu - ja mam brac od 14 dc ale w tym lekarz kazal brac juz od razu, wiec gdzies od 20dc biore, czyli po terminie nieistniejacej owu. No i dzisiaj mam sluz rozciagliwy (a nigdy wczesniej takiego nie zauwazylam) i szyjka znow miekka, nisko i znowu prawie otwarta. Ciekawe czy to moglo podzialac tak, ze jednak wywolalo owu juz teraz. Zrobilabym test owu ale juz nie mam zadnego no i nie wiem czy zazywanie prog nie falszuje wyniku. Na wszelki wypadek chyba podzialamy (raczej M. podziala bez mojego czynnego udzialu, bo chwila w jednej pozycji i spie :) Do tego meczy mnie zgaga i rzygac mi sie rano chce. Do czego to doszlo...

I tak sie zastanawiam czy w ogole testy owu jeszcze kiedykolwiek robic, bo przeciez zawsze mi wychodzily, tempka skakala, szyjka ok i owu prawdopodobnie nie bylo, bo hormon za szybko spada... z jednej strony dobrze, ze mi to zdiagnozowal, a z drugiej jestem nieco skolowana sprzecznością informacji.

no nic.. ide sie na spiaco malowac i pindzyc do baru. cale szczescie, ze mieszkamy w centrum, bo dzis idziemy do baru doslownie za rogiem, wiec w razie czego moge zawsze wrocic do domu.

milego wieczoru kochane ;*

mlodamama - jasne - dawaj to dodam :-D

Zizi_16 24 luty - poproszę o dane do suwaczka na pw
mama05 3-5 marzec
agapa-5 marzec - poproszę o dane do suwaczka na pw
ewula00- 2 marca - poproszę o dane do suwaczka na pw

Pok to progesteron tak działa, że spać się po nim chce? Bo ja jem od tygodnia, wysypało mnie na twarzy i dziś pół dnia przespałam. Tak się zaczęło od powrotu zimy, ale właśnie dziś się zaczęłam zastanawiać czy to nie od tabletek. Miłego imprezowania!

Hejka Sol!

Idę doczytać co tam u Was!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry