• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
RISA- no to teraz na zakupy i piecz murzynka :))

MLODA- brak słów!!!my tu na głowie stajemy ,zeby zajść w ciążę a laska ubrana,chlopak ubrany-nie.....nawet nie komentuję..jest na maxa uświadomiona widzę..

RURKA- dziekuję..wiesz co fryzjer mi nie podaje nazwy -Oni mają kosmetyki z Joico i farby i kremy do wlosów też ,wiem,ze to cieply odcień brązu :))

MLODA- ahahahaha-dzięki :))

Mama no co przystojniacha z Ciebie ;) nic ino brać :-D ;-)

Kochane ide do tego mcdonaldu bo nie dojde tam dzisiaj ;) chociaż do 24 w nocy mam czas ;-);-)

BAj;*

Ostatnia edycja:
Dzięki za słowa otuchy, ja wiem, że jestem w ciąży tak dopiero od miesiąca z kawałkiem... Niestety sytuacja jest dość "trudna", tzn dziecko jest zdrowe i się urodzi, ale tata, ma problem z ogarnięciem sytuacji.. Potrzebuję takiego damskiego wsparcia, mimo,że mam dookoła siebie mnóstwo dobrze życzących ludzi, to oni tego nie rozumieją... Chyba trafiłam na dobre miejsce? :)

JUST BOOGIE- pewnie,ze dobrze trafiłaś...wspolczuje ,ze masz niełatwą sytuację...a skoro rodzisz w maju to znasz już płeć maluszka??
a tata dzidzi zaskoczony czy nie gotowy na zostanie ojcem.??

MLODA- papa,leć-smacznego :))

RURKA- robiłaś???

witam się i lecę was podczytać bo mam 10 str do nadrobienia.
Byliśmy z mężem w szpitalu u babci i... niestety wczoraj późnym wieczorkiem miała amputowaną nogę:szok: Czuje się dobrze, nic ją już nie boli ale psychicznie jest b. źle.
Ale mnie mężulek wczoraj wymęczył:-D:-D:-D Dzieci wywiezione do babci a on szalał, ja już nie wyrabiałam a on pow. że teraz to mi da...Aż się boję :-D

Mam do was propozycję żeby zrobić drugie zestawienie gdzie sobie będziemy pisać, kopiować i dopisywać kto kiedy testuje.
Może ja zacznę a reszta niech dopisuje i kopiuje dalej

agapa 5 marzec

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry