• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja właśnie skończyłam piec placuszki ziemniaczane, Karola szamie, Emi poleguje po jedzeniu a ja się martwię. Znowu mojej teściowej się nudzi więc M ze szwagierką i teściową siedzą na izbie w szpitalu i teraz czekają na wyniki. Kobita po dwóch zawałach, ma kilka cm stentu stalowego w sercu i nadal pali :dry: No i od wczoraj źle się czuje więc pojechali dzisiaj :-( A o 19 prawdopodobnie będziemy mieli gości i dupa a sobie nie posprzątam bo Emi przytruta chce ciągłej uwagi i krzyczy żeby ją na rączki przytulić - bo nie płacze tylko krzyczy :-D Teraz odpoczywa w foteliku bo tak ma podkulone nóżki i jej łatwiej. A dwa piętra wyżej sąsiedzi zalakierowali parkiety i od wczoraj Emi, ja i M się źle czujemy, po Karoli spłynęło :sorry: I przez to musimy z dziewczynami w sypialni siedzieć bo muszę mieć w kuchni ciągle okno otwarte żeby ciąg wymuszać bo jest wsteczny i jebie tym lakierem w całym domu :wściekła/y: jakby nie mógł tego kuźwa w wakacje robić jak okna da się otworzyć a nie tak że robi cofkę w kominie i nas truje :wściekła/y:

reklama
mnie naszło na megasprzątanie, bo już od poniedziałku koniec lenistwa i powrót na uczelnięęęę :/

mój gupi facet siedzi właśnie na zaliczeniu, jestem na niego koszmarnie zła, ale będę chyba łaskawa... mięcho mi się rozmraża, zrobię mielone z puree ziemniaczanym i sałatą z pomidorkami cherry. może jak się naje to humor mu się poprawi i będzie w lepszym nastroju na rozmowę... już do mnie dzisiaj mama zdążyła dzwonić i dopytywała, co postanowiliśmy. ech. zbyłam ją dyplomatycznym 'jeszcze będziemy rozmawiać'...

dziewczyny, jak się robi tego murzynka? bo mi narobiłyście apetytu, a ja o ile uwielbiam gotować, o tyle do pieczenia mam dwie lewe ręce ;)

No dziewczyny pojedzona murzynek ostygnięty ;)

To ja ide z pieskiem na spacerek i z siostrą na zestaw do mcdonaldu :) ;-);-);-):-):-)

Bede później ;*
BAJ :-)

SOL- wspolczuje smrodu...

moi wychodzą lepić bałwana..

RISA- musisz sie cofnąć kilka stor wczesniej -Edyta podala link do przepisu

RURKA- ja jestem najedzona jak mops..nie zmieszcze spagetti:))

Ostatnia edycja:
MLODA- my jesteśmy zasypani na 15cm a na ogrodzie to nawet więcej...:)rano byly sanki a teraz lepienie balwana :)
To próbowal wstawić fotkę murzynka ,ale znowu lipa -nie wiem co z tym kompem-wrrr

to moja obiecana fryzurka-mam nadzieje,ze fotka wejdzie....

dobra zobaczyłyście i wycofuję :))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry