• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie Panie :)
Ja zostanę mamą na koniec maja lub początku czerwca :) Cieszę się, że dzidziuś urodzi się w letnim okresie, myślę, że czeka nas najpiękniejsze lato :) Pozdrawiam przyszłe mamy :)

Gratuluje jesli chcesz mozesz wejsc na watek Maj 2011 ;-) tam sa dziewczyny na takim samym etapie ciazy co Ty ;-)

Mama Ty juz zrobilas ciasto ?:szok: ja to dopiero bede sie za niego brac...sama nie wiem dlaczego sie nie wysypiam a spac chodze zawsze o tej samej porze co wczesniej,chyba odzwyczailam sie od przesypiania nocy bez pobudki :zawstydzona/y: chyba organizm musi sie przestawic

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Mloda u mnie wszyscy zdrowi,cale szczescie... 17 marca ide na ostatnia szczepionke z Natankiem a na 22 marca moja siostra ma termin,ciekawe czy urodzi w terminie,w tym tygodniu bedzie miala sciagniety pessar :-)

EDYTA- przestawi sie organizm i bedzie si-tak ,ja juz ciacho zrobilam-zaraz Tomi wstawi fotkę :))

MLODA- moje zdrowe calą zimę ,juz nie pamiętam kiedy chorowali :) i niech tak zostanie :)))

Edyta no to dobrze ze wszyscy zdrowi ;-) cieesze się :-)
No to 3mam kciuki za siostre aby urodziła w terminie ;-)

Mama
dokładnie niech tak zostanie ;-)

Edyta , mama ucałujcie dzieciaczki od ciotki klotki ;-)

Mama wlasnie chcialam prosic o fotke ale mnie ubieglas :-)

Mloda dziekuje ucaluje a Ty poglaszcz Rafalka po buziaczku ;-)

GUMISIA- chyba Pok miala takie endo...
milej gościny :)

ASIONEK- no co Ty -wlatuj kochana jak tylko masz ochotę:tak:

LIL- cześć słonko-a co to za lekcje-korków udzielasz??;-)

mój murzynek juz w piekarniku,ależ zaaaapach w domku:rofl2::rofl2:

jak bedzie gotowy to poczęstuję..dzieci wrócily rumiane z sanek a Tomi zdyszany:-D:-D

dzieki mamusia ;) widze tylko ty mnie pamietasz i cos napisalas .... oj murzynka bym sobie zjadla :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry