• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama no to zycze powodzenia za efekty ;** :-) :-)

no pościel zmieniona ;) zostały kurze do scierania ;-) i odkurzanie ;) ale ta robote pozostawiaam siostrze ;-)

reklama
Hej moje kochane babeczki!!!!!!!! Owocny weekendzik mam nadzieję :)))) Ja dziś dobudzić się nie mogę, czy któraś ma jakąś dobrą kawkę na zbyciu??? Jak zdrówka Wasze??

hej dziewczynki, ja juz na nogach jedna salatka zrobiona, jeszcze druga, pozniej obmysle jakies przekaski i wysle meza na pozostale zakupki, bo goscie sie zapowiedzieli na dzis, a zaraz biore sie za zmiane poscieli i pozostale sprzatanie, wiec sobota aktywna
hmm ktora z was byla u gina i sie martwila ze endo tylko 6mm i nici ze staranek bo ja juz nie pamietam ??

GUMISIA- chyba Pok miala takie endo...
milej gościny :)

ASIONEK- no co Ty -wlatuj kochana jak tylko masz ochotę:tak:

LIL- cześć słonko-a co to za lekcje-korków udzielasz??;-)

mój murzynek juz w piekarniku,ależ zaaaapach w domku:rofl2::rofl2:

jak bedzie gotowy to poczęstuję..dzieci wrócily rumiane z sanek a Tomi zdyszany:-D:-D

reklama
to trzeba pok pocieszyc, bo wczoraj jeszcze wertowalam inne fora w poszukiwaniu pewnej informacji, i wlasnie wypowiadala sie panna ktora w 21 dc miala endo 6,5 i w tym wlasnie cyklu zaciazyla :) wiec jednak nie wszystko stracone :) o ile owulacja bedzie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry