mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem i ja na chwilę 
obudzilam sie kolo 3 i nie moglam zasnąć juz do rana i tak leżalam a wszyscy spali....;/wstaliśmy po 8..jesteśmy po śniadanku,dzieci rysują ,Tomi zmywa.
za godzinkę pojdą na sankach do sklepu po produkty na Murzynka i popoludniu bedziemy wcinać..a że mam dużą blachę to zrobię podwójną porcję
))))
MARY- oby w pracy szyyyyyyyyybko zlecialo
)
POK- jak sie czujesz po tym leku,nadal spiąca??
RURKA- cześć i &&&&&&&- Ty wiesz
a ja nadal czuje jajnik...chcialam nawet zmierzyc sobie tempkę,zeby zobaczyć czy byl skok ,ale nie!!!nie ruszam w tym cyklu termometru..
buziaki dla wszystkich i miłego ,rodzinnego weekendu
obudzilam sie kolo 3 i nie moglam zasnąć juz do rana i tak leżalam a wszyscy spali....;/wstaliśmy po 8..jesteśmy po śniadanku,dzieci rysują ,Tomi zmywa.
za godzinkę pojdą na sankach do sklepu po produkty na Murzynka i popoludniu bedziemy wcinać..a że mam dużą blachę to zrobię podwójną porcję
MARY- oby w pracy szyyyyyyyyybko zlecialo
POK- jak sie czujesz po tym leku,nadal spiąca??
RURKA- cześć i &&&&&&&- Ty wiesz
a ja nadal czuje jajnik...chcialam nawet zmierzyc sobie tempkę,zeby zobaczyć czy byl skok ,ale nie!!!nie ruszam w tym cyklu termometru..
buziaki dla wszystkich i miłego ,rodzinnego weekendu
O 13 przychodzi kolezanka, wiec klikania nie bedzie, ale do 13 bede zagladac, a potem to juz po powrocie z pracy. ;-) 
ale maz pojechal na stok popracowac to trzeba wykorzystac ze nikt sie nie placze po mieszkaniu podczas sprzatania :-)
a to jest baaaardzo dziwne u mnie hehe
Czasami mam dość ludzi:-(