• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem i ja na chwilę :)
obudzilam sie kolo 3 i nie moglam zasnąć juz do rana i tak leżalam a wszyscy spali....;/wstaliśmy po 8..jesteśmy po śniadanku,dzieci rysują ,Tomi zmywa.

za godzinkę pojdą na sankach do sklepu po produkty na Murzynka i popoludniu bedziemy wcinać..a że mam dużą blachę to zrobię podwójną porcję:)))))

MARY- oby w pracy szyyyyyyyyybko zlecialo :))

POK- jak sie czujesz po tym leku,nadal spiąca??

RURKA- cześć i &&&&&&&- Ty wiesz :)

a ja nadal czuje jajnik...chcialam nawet zmierzyc sobie tempkę,zeby zobaczyć czy byl skok ,ale nie!!!nie ruszam w tym cyklu termometru..

buziaki dla wszystkich i miłego ,rodzinnego weekendu:)

reklama
witam wszystkie panie
ide poczytac
za duzo tego nie bylo....ale zapomnialam ze dzis sobota i pustki tu beda.... ide sprzatac

Ostatnia edycja:
No, ja juz w robocie, zaraz otwieram. Na szczescie dzis nie bede musiala latac po drabinie albo wypakowywac towaru caly dzien, bo widze, ze jest porzadek. I oby tak zostalo! :tak: O 13 przychodzi kolezanka, wiec klikania nie bedzie, ale do 13 bede zagladac, a potem to juz po powrocie z pracy. ;-)

Mama - tak trzymaj! Nie mierz tempki i sie nie stresuj, kochana!

Wiola, Rurka - witajcie! Milego dnia!

Dzien dobry wszystkim! Faktycznie pustki niezle a ja w tygodniu to tak tylko z doskoku na bb jestem, za duzo w pracy siedze :-D

GOSIANE- witaj i miłego dnia :)

WIOLA- przyjemności w sprzątaniu:))

MARY- FAJNIE,JAK PRZYCHODZI KTOŚ NA DRUGĄ ZMIANĘ-ZAWSZE TO TOWARZYSTWO:))

ja poodkurzalam cały dom,pokoje dzieci ogarnięte przez dzieci :)
teraz Tom poszedl na sanki a ja sie biorę za moje kwiaty-muszę fikusa podwiązać bo sie rozbrykał ze wzrostem :)) ma ponad 2 m wysokości i "poszedł" na boki-trzeba go ujarzmić :))
jest w naszej sypialni-to nasza bezludna wyspa i prywatną palmą :))))

jak wrócą będę robić ciasto-potem mamy gości i sobota zleci..

Ja sie musze wlasnie za odkurzanie i zmywanie wziac... tylko lenia mam dzis :rofl2: ale maz pojechal na stok popracowac to trzeba wykorzystac ze nikt sie nie placze po mieszkaniu podczas sprzatania :-)

Mama mówisz ze będziesz piekła Murzynka taak ?;)
Ja koocham murzynka !;) Ale narobiłaś mi smaka :)
Chyba tez posiedze dzisiaj w kuchni :0 ;-);-)

Nooo murzynek mniam pychotka!!! tylko jakos na slodkie wogole nie mam ochoty ostatnio :baffled: a to jest baaaardzo dziwne u mnie hehe

reklama
MARY- FAJNIE,JAK PRZYCHODZI KTOŚ NA DRUGĄ ZMIANĘ-ZAWSZE TO TOWARZYSTWO:))

ja poodkurzalam cały dom,pokoje dzieci ogarnięte przez dzieci :)
teraz Tom poszedl na sanki a ja sie biorę za moje kwiaty-muszę fikusa podwiązać bo sie rozbrykał ze wzrostem :)) ma ponad 2 m wysokości i "poszedł" na boki-trzeba go ujarzmić :))
jest w naszej sypialni-to nasza bezludna wyspa i prywatną palmą :))))

jak wrócą będę robić ciasto-potem mamy gości i sobota zleci..

Mama - a no fajnie, lepiej niz stac samej przez caly dzien!!! :tak: A jeszcze to ta kolezanka ktora jest w ciazy, w 21 tyg. teraz chyba, wiec sobie plotkujemy! :-D Ale Ty to masz pare kobieto! :tak: Milego dnia! :tak:

Gosiane - milego sprzatania i weekendu! :happy:

Zizi - czesc! Ja tez w pracy... Nie daj sie! Milego dnia!

Mlodamamusia - hej! Milego dnia Tobie takze! Jak sie czujesz?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry