• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kochane my idziemy dzialać:))),dzieci zasypiają..
idę pod prysznic..

WAM też przyjemnego wieczorku życzę i do jutra :)

reklama
mama- %%%%%%%%%

mery - mam nadzieje, ze kupia :) ktos w koncu na pewno kupi! ja tak jak na szpilakch siedzialam jak wynajmowalismy nasze mieszkanie - zeby tylko ktos je chcial :) a tu jest na odwrot, modlisz sie, zeby wlasciciel Cie wybral, bo jest 40 chetnych na jedno mieszkanie :)

ja jestem jakas spiaca strasznie. moze to ten tabletkowy progesteron? za godzinke sobie lykne i spac.

buziaki i do jutra.

hej, ja jeszcze jestem:-D
O pizzy piszecie, no zjadłabym nie powiem:-)
mama to działajcie oby ze skutkiem pozytywnym, trzymam kciukasy:-)

Dobry wieczór :-)

jestem i ja ;-)
troszke pospałam po szkole bo padałam z nóg ;-)

No a jutro dzień wolny to czas posiedzieć na BB z ciotkami :-) :-)
ponadrabiam was troszke :-)

A wam kochane jak minął dzień ?;-)

Mamuś 3mam kciuki za staranka :-)

agapa - a ja nie wiem czy sie nie doczekalam odpowiedzi czy ja przegapilam ale pisalas, ze grasz - w co grasz?

ja sie srednio czuje. chyba po progesteronie. od ok. 17 zasypiam na stojąco. beznadziej. jeszcze niepotrzebnie sobie drinka wypilam, skoro w ciazy nie jestem i boje sie, ze zasne z palcami na klawiaturze...

Pok drinkujesz sobiee taak :-)

Risa witaj :-) i 3mam kciuki za staranka :0 i za rozmowe z narzeczinym ;-) Będzie dobrze :-)

Libby taak tak zapiszemy ich do tej samej drużyny;)

Kochane ciotki :tak:

uciakam nyny :-) do jutra :tak: :tak::tak: :-D :rolleyes:

Karaluuchy ( ; :happy2: :happy2:

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki!

Ja znów zaraz do roboty lecę... Ale dziś moja ostatnia sobota w pracy!!! :-D:-)

Przepraszam, że mnie wczoraj za dużo nie było, ale szybko przyleciałam z pracy,w której była dosłownie orka, potem ci ludzie dość długo oglądali mieszkanie, a potem to już padłam na kanapie i tylko się do łóżka przeniosłam... :eek: Jeeeeeju, tak mi się spać chce, ze szok! :oo: Kawka w ruch! Komu, komu? :-)

images

Dziękuję Wam wszystkim za kciuki i teraz czekam na jakieś wieści od agenta nieruchomości...

Miłego dnia, kochane!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry