• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MLODA- oki :)
wlasnie chyba kumpela z Poznania wyczula zapach ciasta bo napisala smska czy moze wleciec popoludniu a jest w polowie ciąży i bedzie o czy rozmawiać :)) i bedziemy sie zajadać murzynkiem :))

hej,

ja od rana pedze a zaraz wychodzimy sie spotkac ze znajomymi w miasteczku kawalek drogi od nas.
mama - dzieki za troske :* caly czas spiaca... no nic. moze przejdzie a jak nie, to trudno, czego sie nie robi... bede 32 miesiace spiaca krolewna ;/ tylko pewnie szlag mnie trafi :)

milej soboty dziewczynki :)

POK- Tobie rowniez milej soboty i przyjemności na spotkaniu :)

Ja już murzynka polalam polewą i teraz najchętniej nie jadlabym obiadu tylko poczekala aż wystygnie:))

GUMISIA- pocieszające to z tym endo:)

biorę sie za obiad-dziś mielone,ziemniaki i buraczki i kompot z czereśni:)

dzień dobry kobietki, kawy!!!
wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę bromergonu i ludzie kochani, co to był za odlot... miałam karuzelę w głowie, migające plamy przed oczami, mdliło mnie jak diabli.
rozmowa z narzeczonym nie poszła zbyt dobrze. w zasadzie się posprzeczaliśmy, bo przecież on ma swoje bardzo ważne obawy i powody, by odkładać nasze hipotetyczne dziecko w nieskończoność. koszmarnie mnie to przybija, bo ja sobie zdaję sprawę z jego racji i wiem, że to dla niego trudne, ale skoro ja rozumiem jego punkt widzenia, czemu on tak totalnie nie łapie mojego? nie wiem co dalej... ja bym chciała już zacząć konkretnie te starania, a on mnie trzyma ciągle w zawieszeniu i przy każdej mojej próbie spokojnej rozmowy szybciutko schodzi na jakiś temat zastępczy, sprzeczamy się, a potem jesteśmy obrażeni i się nie odzywamy, nie wiem już - czy jemu o to właśnie chodzi, to jakiś sposób odwlekania tematu? :|

wczoraj był ten sam schemat. obraził się i poszedł zakuwać do zaliczenia w drugim pokoju, ja wzięłam bro i położyłam się spać. moja radość z braku skutków ubocznych była przedwczesna, bo po kilkunastu minutach zaczął się ten cały cyrk, czułam się koszmarnie. zawołałam B., bo bałam się, że wywinę orła w drodze do łazienki...

beznadzieja :/

Hej

Ja dzisiaj mialam robic szarlotke ale jednak zrobie murzynka ... widze ze mama tez bedzie robic :-p

Odkad maly przesypia mi cale noce to chodze niewyspana,chyba wolalam jak sie budzil :eek:

Palemko witaj fajnie ze wrocilas ;-)

Musze kupic Alanowi buty do szkoly bo stare nie sprawiaja swojej funkcji :-D a tak mi sie nie chce z domu wychodzic,wiec postanowilam przelozyc zakupy na poczatek przyszlego tygodnia :tak: dobrze ze dzieciaki maja teraz tydzien wolnego :-)

Mieszkanie ogarniete troche, reszte bede pozniej dokanczac. Zaraz zbieram sie do rodzicow na obiadek ;-) nie ma jak u mamy hih

mama widze ze u ciebie sie same pysznosci dzis szykuja :-)

Co do endo to natura plata rozne figle i to jest piekne ze nie zawsze jest tak jakby wszyscy sie spodziewali. Dlatego w takich sprawach nadzieje trzeba miec zawsze.

risa no faceci czasami maja problem z empatia niestety. Badz dobrej mysli na pewno twoj narzeczony sobie powolutku wszystko przemysli i w koncu sie zgodzi.

Milej soboty wszystkim :*

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie Panie :)
Ja zostanę mamą na koniec maja lub początku czerwca :) Cieszę się, że dzidziuś urodzi się w letnim okresie, myślę, że czeka nas najpiękniejsze lato :) Pozdrawiam przyszłe mamy :)

reklama
JUST-BOOGIE- czeka Cie przygoda życia-bycie mamą to najwspanialsza rzecz na świecie..

EDYTA- u mnie juz murzynek sie studzi :)))))
a czemu jesteś nie wyspana jak Maly przesypia noc-za pozno chodzisz spaś ??

GUMISIA- no same pyszności -lubię rozpieszczać moją rodzinkę kulinarnie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry