• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
biorac pod uwage ze tam pisze ze nawet jak wykonam wczesniej i wyjdzie negatywny a moge byc w ciazy to nie ma sensu, to tak samo jak zwykly, a ze dwa zwykle juz w domku mam to poczekam, bo jutro zanim skocze do apteki to i tak zrobilabym we wtorek, wiec we wtorek jak cos zrobie zwykly :) a pozniej w piatek albo sobote, niby objawy mam caly czas i takie jak w pierwszej ciazy, nadzieja cicha jest, ale jakas taka bardziej sceptyczna jestem .... ciezko mi to opisac, i zastanawiam sie caly czas nad ta owulacja bo ja przeoczylam w tym cyklu jakas tajniacka byla i moze jest teraz, opozniona... nie wiem co myslec i sie zadreczam tym

Hej Dziewczyny!!!

Muszę zrobić badania na hormony tarczycy, prolaktynę i progesteron i pomaszerować do gina:-(
A co do cykli to mam w granicach 28-34 dni.

Dzięki Wszystkim za słowa otuchy:-)

Dzień dobry Paniom :D
Jak dzionek rozpoczęłyście? :D u nas już śniadanko, po długim przyjemnym prysznicu :D mam nadzieję, że wszystkie jako taako wypoczęłyście, u mnie bezsenność do 2 w nocy...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry