• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć babeczki!

Jak Wam mija niedziela? :-) Ja mam czas dla siebie, bo M. gdzieś wybył z kolegą, a mi się nie chciało. :-D Mam dziś jedyny wolny dzień, wiec będę się relaksować i robić swoje rzeczy. Nast. tydz. to miks starej pracy z nową, ale od 28.02. już tylko nowa praca i zero pracujących sobót!!! :-):-):-)

Mamy jakieś nowe wieści?

Miłego dnia!!!

Agapa - współczuję bardzo śmierci babci!!! I życzę Ci dzidzi! Wcale nie głupoty piszesz! Pozdrawiam!

Aga - ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test z II!!!

Rurka, Mlodamamusia, Ewula, Justboogie, Pok, Mama, Gumisia, Lil, Edyta, Nagapalma - hej! :-)

Ostatnia edycja:
jestem i ja:sorry:
nie spałam..po obiedzie pojechaliśmy po spożywkę(nie robię zakupów w ndz.normalnie...ale dziś musiałam bo mamy karte na Toma i On musi buć przy płaceniu,wiec trzeba było jechać dziś:confused2:

teraz dzieci zajęte nowymi zabawkami na górze,Tom mecz ogląda a ja z kawą na bb wleciałam..

musze chyba kroplówkę z kawy na dziś zamówić..

MARY- witaj kochana :tak:milusiej ndz.;-)
MLODA- jak tam nauka??

PALEMKA- buziaki dla Ciebie:-)

SOL,RURKA,GUMISIA,AGAPA i reszta-pozdrawiam i również miłej ndz.życzę:tak:

JAK TO W NDZ.RUCH MIZERNY:-D:-D

no cóż -odwiedziłam wszystkie moje wątki a tu cisza :) wiec zmykam troche poleżeć-spać nie będę bo juz za pózno ,ale poleżę sobie-Tom z dziećmi rysują wiec skorzystam ze spokoju.

do jutra babeczki :))

Mamuś - a no cisza dziś, jak to w niedzielę. :-) Ja się relaksuję. :-) Zrobiłam sobie SPA w łazience, a teraz winko z barku wygląda do mnie, więc chyba się poczęstuję. :-D Dziś też śniadanko było wg Dukana, więc chyba zaczynam od nowa! :tak: Zaraz jakieś muffinki zrobię chyba! :laugh2:

Miłej niedzieli Wam wszystkim!

czesc mamita , czesc mary !!!

Edyta- z tego samego dnia jesteśmy, skorpionice jedne !!! hehe

ewula - został kawałek indyka jeszcze dla mnie ? coś mnie głód łapie ... mam ostatnio ssanie nieziemskie :):)

just boogie - witaj, gratuluję ciąży .... :):)

gumisia - ja Cię nakręcać nie chcę,bo w ciąży nigdy nie byłąm, ale z tego co się naczytałam, to większość kobiet własnie tuz przed @ ma zwększoną ilość śluzu ... więc &&&&&&&&&&&

aga - Tobie również &&&&&&&&&&&&& za testowanko !!!

sol - dzięki za przepis na pizzę !!!

A ja jutro mam badanie hormonków, mam nadzieje, że którys wyjdzie źle !!!

PALEMKA: dzięki :-)
ja właśnie ogołociłam koleżankę jednej tortilli :D pyszności :-) niedzielnie deserowo :-) budyń śmietankowy, z małą ilością cukru, bo lekarz zakazał słodkości przez te dni weekendowe, badanie cukru mnie czeka jutro, albo we wtorek... ale co ciekawe :-) nigdy do tej pory tego zakazu nie ciągnęło mnie do słodkiego heheh a tu? masz ci los, zakazany owoc smakuje najlepiej :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry