• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej...

ja wam w najblizszym czasie oszczedze mojej osoby... nie dosc, ze jestem senna, to jestem tak rozdrazniona, ze juz sama ze soba nie moge wytrzymac. Jak ten progesteron nie zadziała, to nogi z d*** powyrywam temu mojemu ginkowi. Okropne to...

lil - ja nie we Fr, ja w Szwajcarii :)

takze w najblizszym czasie bede sie starala was podczytywac ale raczej malo pisac (sol bede miala w ten sposob wiecej czasu na dokonczenie art.) :) mam nadzieje, ze mi wybaczycie.

buzi niedzielne

reklama
Jak Wam mija popołudnie? :-) Ja odnalazłam w mojej video kolekcji "Kilera". :-D Jeju, jak ja dawno polskiech filmów nie oglądałam! :-D

Palemka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za badanie hormonów!

Czesc kobitki! :-) Zagladam tylko na chwilke. Widze, ze tu nalesniczkami pachnie.... smaka robicie :-) Chcialam dzisiaj moja strzalka jechac do leroy, ale niestety- akumulator zdechl. No coz, 21 lat autko ma, ja strzalke dostalam 6 lat temu i nie wymienialam. Ehh... ale jej nie zamienie na nic innego. :-) Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam stare samochody. ;-)

Palemka to mistrzostwo kulinarne! Spróbuję zrobić!

Poczku, Mary, Libby witajcie!

Poczku Ty nas niczym nie denerwujesz - pisz nam wszystko, co Ci na sercu leży! Chyba, że potrzebujesz odpocząć! A Szwajcaria też niezła! Od dawna tam jesteś?

Mary Kiler to jeszcze w miarę komedia - ja to nie mogę patrzeć na te najnowsze polskie komedie....Ostatni film jaki mi się super podobał to LEIDIS - ale nie wiem czy to komedia w sumie...

O jeszcze dziewczyn wyżej nie zauważyłam! Witacje!

Palemka już dziś nie smażę, bo nie mam składników i już przejedzona jestem. Ale dojdę do smażenia na pewno!

Ostatnia edycja:
mloda - hej !!!

gumisia - &&&&&&&&&&&&&&&&, ja niestety PL, albo stety :eek:

pokuś - bidna, pewnie te hormony tak na Ciebie działają, cholerstwo jedne !!! Kurde czemu trzeba tyle wycierpieć? Żeby chociaż była za to jakaś nagroda obiecana ... a nie ciągłe lekarzy zwodzenie ...
Ja tam juz w nic nie wierzę. Jak ma być , to będzie ... Jak widac na siłę się nie da ... nawet zdrowej kobiecie ...
Ale pok uszy do góry, musisz to przecerpieć, może minie za jakiś czas, a może masz dawke za dużą ?
I wpadaj i krzycz jak masz potrzebę !!!

Czesc kobietki! Ja jestem juz w Polsce :) Jakies nowiny? Jakies fasolki? ;) POK masz moja pw z danymi do tabelki? Bo nie wiem w koncu czy dotarlo to do Ciebie. A nie probuje Was nadrobic, bo mam tutaj baaaaaaardzo wolny internet :( Pozdrawiam was kobietki ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry