• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PALEMKA- no ja Ci 'życzę" żeby jakis wynik byl nie halo to bedzie wiadomo gdzie szukać przyczyny bo faktycznie-nie ma nic gorszego jak wszystko si a dzidzi nie ma...;/

reklama
nagapalma ale zdzierstwo.... kurde naprawde niedlugo z torbami pojdziesz.... ale najwazniejsze ze te wszystkie badania przyblizaja was do upradnionego maluszka.
mama, sergi....ja tak wnioskuje ze tesciowa mnie otruc chciala i przez to sie teraz tak niebardzo czuje....bolu jajanikow nie moge na nia zegnac... ale mdlosci jak najbardziej...

mama ja kończę w czwartek rano, wychodzę z pracy i już mam weekend ;-) hihi.. No nie wiem, czy to objawy czy nie, pewne już kiedyś się powtarzały i dzidzi nie było, więc wszystko się okaże ;-) mam nabrzmiałe, bolące piersi i duuuuże sutki (co u mnie jest nowością ;-) )śpiąca jestem w różnych dziwnych momentach - potrafi być ok, a za 5 min taka senność, że jak się nie położę, to zasnę na stojąco :szok: co do śluzu, to też jest dziwny, jest ciągle mokro, ale nie jest biały, tylko czasami przejrzysty ;-)no i ta temperatura - 36,96. Nie miałam jeszcze takiej wysokiej odkąd mierzę, a utrzymuje się od kilku dni. No i tydzień temu tak mnie podbrzusze bolało przez 3-4 dni, że myślałam, że to już @, ale przeszło. A ten ból był około tydzień po owulce, więc może, możeeee.... ;-)

WIOLA- a mnie dziś jajnik lewy nie daje w kośc za to wodnisty ,mleczny śluzik mnie zalewa..
napisalam do Kocurka co u Niej i jak sie czuje ,wiec przekazuję
info od Kocurka:
czuje sie niebardzo..w weekend miała w gościnie rodzinkę i wszyscy już wiedzą o ciąży:)dziś też mam troche spraw i nie wiem czy bede na bb.
pozdrawiam i ściskam :)

SERGII- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

to &&&&&&&&&&&&&&&&& sergi - chyba masz duże szanse

wiolka - widzę, że uwielbiasz swoją teściową :)

mama - chodz, to dla kogos z boku może zabrzmieć dziwnie - dzięki ;)

czesc dziewczyny :( u mnie dzis bylo z rana testowanko i wielka jedna wyrazna krecha :-( nawet cienia drugiej :-( chyba nic nie bedzie z dzidzi w tym miesiacu :-( A juz byłam takiej dobrej myśli...

PALEMKA- ,ale ja wiem o co chodzi dlatego tak Ci "życzę"....

AGA- przykro mi...ale wiesz jak sie mówi-nie ma @ jest nadzieja...

mama u mnie tez mokro.... wiec moze to dobry znak?:-)kochana za ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&
palemko a co do tesciowej to.... kurde ja naprawde ja lubie.... malo tego czasem latwiej mi sie jest z nia dogadac niz z moja mama....
iwa oglada teletubisie i wola,,lala" ,,po" pozostalych dwoch imion jeszcze nie umie powiedziec....
dzis rano schowala sie za szafe, po chwili wyszla i wola,, a ku" ....ale sie umialam...( wiecie a ku to u niej a ku-ku)

reklama
JUST- witaj jak tam ranek mija??
WIOLA- dzieki za &&&&&&&&&&,ja za Ciebie też zaciskam ...może tym razem sie uda...

a Iwa urocza-ach ten kochany wiek jak maluch zaczyna mówić:))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry