• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem już-dojechałam:-D
ślisko jak byk tu u mnie na osiedlu..mamy ubity śnieg niczym nie posypany i normalnie ślizgawka..

JOS- dzieki za &&&&&&&&&&&&& trzymaj kochana,trzymaj:tak:
POK- zapytaj gina czy nie za dużą masz dawkę..
JUST- no widzisz taki juz jest nasz organizm...ja w ciąży na koncówce nie mogłam spać a potem w dzień nadrabiałam..
WIOLKA- NO TO OBY SIE UDAŁO :)))&&&&&:))))

paulina- DZIEKI ZA ~~~~~~~~~~~~,nałapałam :)))

palissa- ale u Ciebie zleciało..juz 12 tydzień..

czesc kochane, zrobilam rano test, jakos tak mnie podkusilo.... i oczywiscie jedna kreska i teraz chodze i sie smutam ze pewnie nici z tego mimo ze rozum podpowiada ze to za wczesnie :(

mama - dawke mam najmniejsza z mozliwych chyba - 100mg raz dziennie.
zakrecilam sie tylko teraz kiedy mam zaczac brac w przyszlym cyklu - na recepcie mam miedzy 14 a 18 dniem. Ale przed owu, po owu? Jak wyjdzie test owu czy kiedy... bede musiala zadzwonic sie upewnic w przyszlym miesiacu.

jos - plany szalone: odkurzanie, mycie podlogi, szorowanie lazienki, 3 pralki prania, zakupy, obiad, poczta, odrobienie lekcji i moze jak zdarze pojde na silownie. Franc super - b. zadowolona :) a nie wiem czy doczytalas. Okazalo sie na kontroli w zeszlym tygodniu, ze nie mialam owu i kazal mi brac utrogestan (progesteron) no i sie mecze - ogolne rozdraznienie do granic mozliwosci i sennosc. A Ty juz u siebie czy jeszcze na poludniu?

gumisia - za wczesnie! :) kiedy mialas owu? najpewniej jest robic min. 14 dni po owu a wedlug niektorych nauk 18 dnia po owu jest najpewniej, choc niektorym wychodza duzo wczesniej, a innym duzo pozniej. Mam kumpele, ktorej wyszedl a i tak bladzioch straszny, ledwo widoczny dopiero 3 tyg po terminie @.

GUMISIA- gratuluję!!!wygrałaś kopa! :))nie testujemy przed terminem bo potem dól..
czekaj ładnie na swoja kolej a nie sie wpychasz w kolejkę :)))

tulę bo wiem jak to jest patrzeć na tą I krechę ,ale czekamy dalej -do terminu testowania :))

POK- Rozumiem..skoro masz najmniejsza dawkę to moze organizm musi sie po prostu przyzwyczaić do leku ..a bierze sie po owu bo przed to Ci zablokuję owulację-zawsze sie bierze w II fazie cyklu.

pok u mnie 25 dc nie wiem kiedy i co z owulka bo w tym miesiacu nic nie czulam, po sluzie tez nic wywnioskowac nie moge bo takiego plodnego typowo jak zawsze nie zauwazylam wiec nie wiem :(

gumisia dziewczyny maja racje za wczesnie jeszcze... poczekaj grzecznie
mama omal z krzesla nie spadlam jak przeczytalam czego gratulujesz gumisi:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry