• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gumisia- JA WŁOSKIEGO nie znam ,ale ta Palissa co dziś rano wleciała na chwilę mieszka we Włoszech wiec jak wleci to Ją zapytaj:tak:

matko i córko jak sie nudzę:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:to znaczy-dobrze mi sie z Wami pisze,ale wszystko co miałam zrobić już zrobiłam a tu dopiero 14.00 jeszcze mąż dzwonił ,zebym obiadu nie robiła to juz wogóle zajęcia nie mam:sorry2:

reklama
dziewczyny na moje to jeszcze nie pojedzie.... bo ona troche paniuje i juz od jakichs 2 miesiecy mowi ze zaraz pojedzie....(ale nie mowcie jej ze wam powiedzialam):-)
jos.... niestety kazdy ma jakies problemy jeden ze ma pieniadze a za duzo ich wydaje a drugi ze ich nie ma.... mysle ze najlepszy sposob to zaczac spisywac ile wydajesz i na co.... mnie po miesiacu taki widok zalamal... oczywiuscie jak mieszkalam w Irlandii bo teraz nie mam takich sroskow
a my zasiadamy do obiadu
kurde brzuch mnie boli

mama : dostaniesz zaraz! ty juz wszystko co mialas zrobic - zrobilas! a ja - nic z moich planow haahaha
wpedzasz mnie w kompleksy!!!! :)

pok : zamien sie!!!!

wiolka : wiesz co! dobrze napisalas o tej liscie i wiesz co? ja juz wiele razy milam spisac co kupuje, ile wydaje i... NIGDY TEGO NIE ZROBILAM! nie odwazylam sie! i sam ten fakt juz ukazuje ze problem JEST, ze jestem tego swiadoma ale wole nie robic listy zeby przed tym uciec, zeby nie bylo problemu widac 'czarno na bialym'...

Mama u mnie 7 dc, ale jakoś nie nastawiam się na ten cykl. Chyba sobie odpuszczę. Bo na razie mi się nie chce liczyć, działać, nic mi się nie chce , poza tym ja jeszcze chora i mąż, i pewnie nic z tego nie będzie. Zapisałam się do gina na 7 marca, ale nie pójdę, bo mnie pewnie wygoni, bo byłam w grudniu i kazał w ciąży dopiero przyjść.

JOS- ubieram Domisia i zaraz bedziemy u Ciebie-chłopcy sie pobawią a ja Ci pomogę:)

WIOLA- smacznego obiadku,ja wcinam jabłko:)

Jos- JA jetsem na nogach od 7.30 bo dzieci do przedszkola szykowałam i zawoziłam to potem jak wracam przed 8 to juz na pełnych obrotach jadę:))

POK- ja Ci napisałam jak u mnie z hormonami bylo na poprzedniej stronie..

PSZCZOLKA- jak tak czujesz to pewnie-odpuść 1 cykl pewnie Wam to dobrze zrobi...

o widzicie to jednak juz cos wam swita, nniom one sa plynne bo bardziej w nich chyba o ten zapach chodzi niz jako nawilzenie, ale sa boskie, oj tak ja lubie kosmetyki :) a najbardziej jakies nowinki, wiec jak macie cos boskiego sprawdzonego to poprosze:)
to musze tutaj teraz koczowac :) bo u nas w polsce jak zwykle ledwo co jest wrrr
mamitka ja tez sie nudze, w sobote wypucowalam dom, nie mam nic do zrobienia, obiadu nie robie bo ze wczoraj zostalo duzo jedzonka wiec chyba cie rozumiem :) ale widzisz ja np sie zajelam, szukam perfum ktore sa od dawna wycofane i je mam zamiar spod ziemi wyciagnac, a poza tym prawie do wloch juz wyjechalam po aquoline :P

mama : fajnie jakby domi i poldus mogli sie razem bawic!!! :) a i pomoc by sie przydala w domu ktore wyglada jak po przejsciu tornada !!! :) hyhy
gumisia : jeszcze teraz kojarze z emialam jeszcze inny zapach ale za cholere nie pamietam nazwy, to nie bylo nic typowego , do rozpoznania, w stylu : kosos, cyrus itp jakas kosmiczna nazwa hehe, moze wloska typowa i znaczyla cos znanego ale nie podobna do polskich/fr odpowieninikow ale pamietam ze zapach byl taki ze faktycznie chcialo to sie jesc... chyba poszukam z ciekawosci zaraz na necie!

reklama
GUMISIA- hehe-no to powodzenia w szukaniu :))

Domi śpiewa u góry-Ogórek ,ogórek,ogórek
zielony ma garniturek..............haha-pociecha :)

a do nas w piątek rano przyjedzie moja siostra z mężem i Julką w wieku Domisia i bedą na weekend-ale sie cieszę!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry