• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MIKUSIA- pasujesz tu bo nadal staraczka jesteś-odroczona w czasie-ale staraczka :))

GUMISIA,JOS- nie szalejcie z zakupami :)
LIL- mam nadzieje,ze tak bedzie i to bedzie udany dzień..
WIOLA- no własnie też sie z tego powodu ciesze ,ze zawsze to myśli bedą zajęte czymś inny i 3 dni zlecą :))

ide siąde przed tv obejrze wiadomości bo jeszcze dziś tv nie włączylam.

SERGI- tempka w dzień nic Ci nie da kochana choć jest wysoko i mam nadzieje,ze to na fasolcie :))

jos u mnie to jest tak ze ja nie do wszystkich wydar=tkow sie przyznam.... moj M to raczej z tych obliczonych ....a on z kolei zawsze mowi ze to czy tamto chce kupic ...tylko ze ja jestem taka ze nigdy nie mam nic przeciwko.
serg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamitka ja musze bo mi sie wsio pokonczylo, tylko musze kupic cos superasnego, jakies takie kosmetyczne lakocie :) wiecie co ja to sobie chyba tak ta tesknote za wiosna wypelniam :P hehehe

Dziewczyny, normalnie nie nadążam za Wami. Ja z pracy piszę więc kurcze, nie mogę być aktywna cały czas i juz nic nie wiem :-(

A Witaj Sergi dalej się staracie?

mikusia my mamy konkordatowy w czerwcu 2012 :tak: i jeśli teraz nam sie nie udało, to też dopiero po ślubie :tak: :-)
mama wiem, wiem ;-) ale ja szjbusek jestem i sobie sprawdziłam z ciekawości - może tylko po to, żeby sobie oko nacieszyć że powyżej 37 stopni ;-) hihi :-)

Zmykam kobiety spać, bo jak nie zdrzemnę się chociaż ze 3 godziny teraz to nocka mnie wykończy... Papa wszystkim i miłego popołudnia :*

pszczółka
staraliśmy się właśnie ostatni cykl... jak się nie uda, to przerwa, bo czeka nas ślub, wesele i wielkie przygotowania do tego wszystkiego, a nie chciałabym z brzuszkiem ślubować ;-)

mama : bede sie pilnowac :)
gumisia : ja kupilam ten balsam jakies 3 lata temu i mialam probki innego zapachu, z tego co pamietam to niecale 10 euro! tylko ze to bylo sporo czasu temu
wiolka : a pewnie, nie przyznawaj sie do wszystkiego, po co, hihihihihihii ;)

powiem wam ze przechodze teraz naprawde katorgi, chcialabym juz wiedziec co i jaka ta niepewnosc mnie dobija
a poza tym to dzisiaj wstalam z bole plecow na dole doslownie jakby mi cos wyszkoczylo i nie chce przejsc :/

reklama
mama - tak., tak czytalam, ze tez sie meczylas. zapomnialam tylko podziekowac. policzkuje sie za kare raz dwa! mnie to najbardziej boli, ze otoczenie sie ze mna meczy.

jos - nie zamienie sie, bo mi ne przeszkadza nielubienie zakupow :) mi sie z reszta bardzo rzadko w sklepach cokolwiek podoba i nie lubie, bo zanim sie doszukam czegos dla siebie, to zycie plynie...

sergi - pamietaj, ze temp spada dopiero na dzien-dwa przed @, wiec wczesniej temp nie jest zadna wskazowka do fasolki. Nie to, ze Ci nie zycze ale nie chce, zebys sie za bardzo nakrecala i rozczarowala w razie czego. Ale kciuki zaciskam, zeby temp przez najblizsze 3 m-ce nie spadla :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry