• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Mamusia, jeszcze dziś w końcu dzwonili, że mój luby pracę zaczyna! A już naprawdę się martwiliśmy, że nie dzwonili od tygodnia. Jeszcze się zanosi na to, że i ja mogę na dniach dostać pracę!!!
Ja nie wiem, ale chyba dziś to ta moja malutka kochana fasola przyniosła nam niesamowite szczęście XD

Dziękuję wam dziewczyny strasznie! Mam takie głupie szczęście, że dwa razy w miesiącu zaciążyłam. Aż nie wierzę, że tak szybko organizm doszedł po biochemicznej.Zobacz załącznik 329888 A to mój poranny teścik firmy Acon o czułości 10mlU/ml. Wynik po 3ech minutach a praktycznie był od razu :-D
Ale teraz jestem pewna, że wszystko będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
reklama
No, poczytalam! Alescie naklikaly! :-D

maty beth pytalam cie na clo juz czemu dopiero od sierpnia bedziesz stymulowana??? I co sie stalo ze w ogole bedziesz stymulowana???

A teraz pytanie do jakiejkolwiek staraczki, ktora sie zna na tym, bo chyba przejde niedlugo, po urlopie na dukana i tam jest wiele przepisow z mielonych platkow owsianych np, wiec moje pytanie jest takie czym je mielic??? Jak je mielic???? I czy mozna to pominac?? Bo np nalesniki czy jakies racuchy czy placki to musza byc z maki zrobione wiec jak to zrobic????

Amalfi - ja Ci tam odpisalam, doczytalas? Ja stymulacje przelozylam, bo prace dostalam, najpierw na 6-mies. okres probny, apotem od sierpnia podwyzka i staly kontrakt. Praca jest super, wiec nie chce jej stracic... Stad przelozenie stymulacji. ;-) A co do Dukana, to chodzi o otreby owsiane a nie platki, z tego co mi wiadomo. Ja od dzis juz tez na Dukanie - zaczynam od nowa od I fazy po tej dlugiej przerwie!... :rofl2:

Ostatnia edycja:
Aelreda no widzisz wszystko ślicznie się układam suuper ;-);-)
no kochana dawaj foto z dwoma kreseczkami ;-) :-):-);-) i suwaczka prosimy :-D

Dzięki mamusia, dzięki Mary :*
Dziś mamy tak wspaniały dzień, że nie mogę!!! Coś niemożliwego, fasola, praca lubego nowa, może praca dla mnie...Aaaaa!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry