• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary a to gdzie pracujesz ze sama do 20stej jesteś ? ;-)
U mnie w mieście to chcą wprowadzić nowe godziny pracy dla sklepow od 10 - 18 ;-) mnie to juz newrwica na sklepie bierze o 15 a co dopiero siedzieć do 18stej ;-)
U mnie tez wszystko ok ;-) :-) :-)

Mlodamamusia - ja poki co jeszcze w sklepie pracuje, ale nowa praca jest dzieki Bogu w biurze! :-) Ten sklep jest w centrum handlowym, ktore jest czynne do 20... :baffled:

Babeczki, przepraszam, ze malo rzeczowo klikam i nie do wszystkich, ale ciagle mi sie ktos tu paleta...

Ostatnia edycja:
reklama
moj M wrocil z pracy godzine wczesniej ...chory...z takimi samymi objawami jak ja.... jadnak chyba naprawde cos zjedlismy niedobrego

dziewczyny dzieki za kciukasy :) uspokoilyscie moj progesteron.

czyam sobie teraz na szwajcarskich forach staraczkowych o tych tabletkach, ktore mi gin kazal brac i coraz mniej z tego rozumiem i sobie np uswiadomilam, z emi powiedzial "brac do konca cyklu" i teraz nie wiem czy brac 31 dni i przestac czy brac az przyjdzie @. z drugiej strony z tego co czytam raczej nie dostane @ biorac progesteron.
musze do niego koniecznie zadzwonic...

jezdem:-D:-D

odebrałam Zuze,pojechaliśmy do piekarenki po świeże pieczywko i ...z auta prosto na sanki...dzieci mnie tak molestowały ,ze cóż -mimo zimnicy okrutnej poszliśmy na 40 min.ja byłam koniem pociągowym,Oni mieli ubaw po pachy i zjeżdżali sami z górki..

a teraz odtajam przy herbacie z cytryną:sorry2:

WIOLA- współczuje ,ze oboje Was dopadło...

POK- ja bym zinterpretowała wypowiedz gina tak-że masz brać do konca cyklu czyli tyle ile trwają Twoje cykle.jeśli np masz 30 dniowy cykl to bierz do 30 d.c. a potem koniec jeśli masz 28d.cykle to do 28d.c. i koniec...ja bym tak zrobiła po takiej wypowiedzi gina....ale najlepiej jak zadzwonisz..

Ostatnia edycja:
Wiolka - zdroweczka!

Pok - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!

Babeczki, zmykam tymczasem. Milego popoludnia!

Ostatnia edycja:
dzieki kochane.... mi juz praktycznie przeszlo a mojM I Iwonka poszli spac.... w koncu zasnela...dosc pozno jak na takiego malucha...
buszuje po allegro i doszlam do wniosku ze koniecznie jest mi potrzebna torebka kopertowka.... ale to koniecznie:-)ale taka zwykla , nazwyklejsza...za20 z przysylka
dziewczyny ciezaroweczki cos nas olewaja ostatnio....kocurku, made,asionek,lazurowa halo gdzie jestescie?
wlasnie zauwazylam ze 8 mi sie przebila....podobno to zeby madrosci tzn...bede madrzejsza?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry