• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej ho !!!
Upiekłam ciasto marchewkowe, ale coś opadło ... za bardzo :(
Na dodatek boli mnie znowu żołąd ... buuu !!!
lazurowe - a w jakim to miescie w Polsce jesteś ?
mary - nie nerwuj sie kobito :)

reklama
witam drogie Panie poniedziałkowo, popołudniowo :D
widzę samopoczucia są w normie :-) tak w temacie wypieków, mama kusi mnie murzynkiem, szkoda tylko, że mieszka 400 km ode mnie :-( ale obiecała pod koniec tygodnia pakiet żywieniowy :-D czyli wszystko co zdrowe i domowe i lubiane przeze mnie :-D wieczorem podaje przez PKS, a ja rano mogę odebrać z dworca :-D radość ogarnia człowieka na samą myśl o takich pysznościach :-D

mama jestem tylko troche wiecej ostatnio czytalam niz pisalam :-)

Widze ze Aelreda testowala gratuluje!

Sa jakies nowe wiesci? Czy wiadomo co u marcepanka? Mam nadzieje ze wszystko wporzadku. Bo wszystkiego nie dam rady nadrobic.

lazurowe super ze u gina wszystko dobrze :-) fajnie ze porobisz badania, ja niestety wszystkie odplatnie a to troche duzy koszt i trzeba korzystac jak sie da. Ja wybieram sie w czw na wizyte i juz nie moge sie doczekac!

Od czwartku chyba trzymamy &&&&&& za wasze testowanka z tego co pamietam :-)

mary - slabo. mam nadzieje, ze opr-dzielisz kolezanke nawet jesli juz konczysz te prace. Gdyby moj progesteron ja spotkal to by zaciukał ;-)

Pok - wiesz, ona ma wymowke, bo po 1. pracuje wolontariacko, bo tak chciala, a po 2. ma 2 dzieci. Jak to drugie rozumiem, to to pierwsze to dla mnie slaba wymowka, bo obowiazki sa dla wszystkich takie same niestety... Ja dojezdzam do pracy i nikt sie mnie nie pyta, czy jak koncze o 20 prace, to czy mam czym dojechac do domu. Nikogo nie obchodzi, ile stoje na mrozie w oczekiwaniu na autobusy! Wiesz, w tym kraju lizanie tylkow jest na porzadku dziennym, nawet jak ktos lamie jakies zasady... Mscic sie nie bede ani nic takiego, bo ja nie z tych wrednych. ;-):-D Ale mimo wszystko, jutro bede 1 h na lunchu siedziala zamiast 30 min.

Mamus - znasz moj bol... Dobrej nocki, kochana! :-)

Palma - spoko, M. przyjechal, wiec ja odsikana wiec juz spokojniejsza, ale mimo wszystko cisnienie mi sie podnioslo! Oby do czwartku! ;-) Jak tam leci u Ciebie?

no i ja się pojawiłam ponownie.
Chciałam was najpierw nadrobić i potem odpisać ale za dużo naskrobałyście, no i lista testujących zginęła:-(:-(:-(

Jestem kochane na chwilke ;-)

ale zmarzłam oj :-(
Okropnie tam zimno:-(

Zaraz musze mamie ustapić kompa bo bedzie sobie grała ;-)
to taka maniaczka gier he ;-):-)

Do czego 56 min jeśli moge wiedzieć ;)
Hej Mary ;*

Do konca dnia w tym wariatkowie (pracy)... :eek: Teraz juz 51! :-D Im blizej do konca w tej robocie, tym bardziej jej nie znosze!!! :sorry2:

OK, ja tymczasem znow zmykam, ludzi troche naszlo. Potem biore sie za liczenie towaru, moze mi jakos zleci ta niemilosiernie wleczaca sie godzina...

Do pozniej!

Ostatnia edycja:
reklama
a teraz przeczytalam, ze w kantonie jest niesamowity wzrost zachorowan na rozyczke - dobrze, ze owu nie bylo. moze ta mini-epidemia przejdzie do nastepnego cyklu :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry