• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agapa tyle dzis znalazlam bo nadrabialam ;-)

ewula00- 2 marca
mama05- 3-5 marzec
agapa-5 marzec

DZIEWCZYNY DOPISUJCIE SIE BO TAMTA LISTA NAM ZAGINELA

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem pisalas wczesniej i dlatego zapamietalam sobie gdzie sa testowanka tylko gdzies wczesniej bylo ich jeszcze wiecej tylko tego to juz chyba nie znajdziemy.

Mary no to 15 minut i do domku! A ja zaraz spać idę i mam nadzieję, że jutro wstanę wyspana, bo jak mi się tak spać chce to bez kija strach podchodzić :)

BUZIAKI KOCHANE! SUPER, ŻE JESTEŚCIE!

Wiem pisalas wczesniej i dlatego zapamietalam sobie gdzie sa testowanka tylko gdzies wczesniej bylo ich jeszcze wiecej tylko tego to juz chyba nie znajdziemy.
Dlatego stworzyłam nową listę, ale nie wiem jak to zrobić żebybyła na wierzchu cały czas.

Zmykam bo zaraz Na wspolnej w tv i musze salatke dokonczyc bo mi maz podjada ;-)

Jaką sałatką robisz, daj trochę

Hej Babeczki :-)
Ja właśnie wstałam, za godzinę zaczynam pracę :dry: No ale plus jest taki, że 3 nocki i znowu weekend ;-) hihi
Przynajmniej mi 3 doby tak przemkną, że nie będę wiedziała, kiedy :-p
A po nich tylko 2 dni i będzie wiadomo, czy w brzuszku mieszka dzidzia :tak:

pok : lepiej uwazaj... zreszta epidemia rozyczki w przedszkolach i zlobkach "wybucha" co wiosne... pamietam jak ja spralizowana ze strachu bieglam do apteki po rade, bo mialam w marcu stycznosc z chorym dzieckiem... nie uprzedzono mnie... rozyczka byla tak malo widoczna ze zobaczylam dopiero wieczorem jak dziecko zdjelo bluzke do kapania! pamietam ze moglam wtedy byc w ciazy dopieor od kilku dni... do testu ok. 2 tyg. i tyle samo do gornej daty inkubacji... w strachu czekalam co pezyjdzie pierwsze, okres, rozyczka, czy brak okresu i rozyczka... rozyczki nie zlapalam a w ciazy bylam mieisac pozniej :)

a ja cala happy bo maz jedzie z pracy ze sushi. sama nie wiem z czego sie bardziej ciesze hahahha
jedno jest pewne : dzis nie robie kolacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

agapa juz wysylam salatke. Dzisiaj byla salata, pomidory, cebula, papryka, kapary i zolty ser aham no i jeszcze sos vinegar (jakkolwiek sie to pisze :-) )

reklama
sushi mniam :) zazdroszcze.

ja zrobilam gar makaronu z łososiem i orzeszkami piniowymi ileze juz w lozku. M. jak przyjdzie sam bedzie musial sobie odgrzac, bo ja juz z lezakowania dzis nie zrezygnuje, chyba ze siku bede musiała. ja juz jadlam, bo mam brac prog przed snem na pusty zoladek, wiec musze jesc tak, zeby zdarzyc zglodniec.
moj dzisiejszy plan strzelilo i spontanicznie zamienilam go na mycie okien, zakupy i spacer :) a co! Moze jutro bede mniej apatyczna, to zrobie wiecej.

buzi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry