• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczynki :-)
ja właśnie na nocce jestem w pracy. Dziewczyny, mamy w pracy ducha! Matko boska! Zegary nam szaleją o 1 w nocy, cofają się do 4:00 i znów wracają na 1! :dry: jestem przerażona!!!

A tak przy okazji - ja testuje 28 lutego jeśli @ nie przyjdzie wcześniej ;-)

reklama
Hej Dziewczyny:-) Ja wczoraj zniknęłam tak szybko, bo pracę skończyłam a nie wiedziałam, że juz tyle godzin było i musiałam zmykać. Myślałam, że wpadnę do Was wieczorkiem ale komp padł na amen i niestety, mogę pisać tylko z pracy (między klientami). :-) Miłego dnia Wam życzę, buziaki :-)

witam sie i ja:))

PAULINA- u nas -20 stopni,normalnie w nosie mi pozamarzało-szok poprostu...
MLODA- papa
SERGII- to nie duchy tylko pewnie kolega-jajcarz ;-)
EDYTA- nawet jak w krzakach jesteś to najwazniejsze ,ze jesteś :))
MARY- nie daj sie tej dziewczynie-wolontariat wolontariatem ,ale bez przesady ,ma wpisane w grafik do jakiejś tam godziny i raz to rozumiem,ze potrzeba wczesniej wyjść ,ale nie ,ze teraz bedzie po Tobie jezdzić... nie daj sie !a jak coś to pisz sms'a i wpadam z pomocą-ja i mój cięty języczek:)))

dobra kochane jestem na chwilke
jeszcze raz przepisuje liste ktora stworzylam i dbajcie o nia
gumisia 25 luty
mama, ewula 2 marzec
wiola 3 marzec
rurka 4 marzec
agapa 5 marzec
duszek 9 marzec
sergii 28 luty
edytka a co z toba ?

lista skopiowana-i wiecie co -może któraś z Was wpisałaby sobie w sygnaturę te terminy i wtedy pisząc posta zawsze będą z nami :))mi już sie nic nie zmieści w sygnaturze-która chętna ?????????
SERGII- dopisałam Cie ;)
Jestem na chwilę dziewczyny

U mnie w tym cyklu już wszystko jasne;-( robiłam progesteron znacznie poniżej normy, więc owulki nie było:-( i tyle..............

EWULA-kochana ja też z tym walczę i po hormaonach owulka sie pojawia (choć prawy jajnik nadal śpi i już chyba nie ruszy z produkcją)
poproś gina o Clo i głowa do góry -ten cykl stracony ,ale następne nie muszą takie być!!!
jak planowaliśmy kolejne dziecko i nie mogłam zajść to po pierwszym cyklu z Clo jest Domino..teraz co prawda brałam 4 cykle(nie pod rząd) i narazie lipa,ale u mnie jest teraz problem nie z owu tylko ze zbyt cienkim edno...
jestem z Tobą i damy rade!!!

PSZCZOLKA- fajnie ,ze choc w pracy masz neta:) a jak mąż i Natalka????

Mama bardzo się cieszę, ze w pracy mam neta :-D A mąż wczoraj miał praiw 40 st. goraczki, Natalka kaszle, ale na szczęście gorączki nie ma. U nas też strasznie zimno. Co do Waszej listy to ja na razie sie nie wpisuję, bo nie wiem czy wogóle coś będziemy działać, szczególnie, że mąż chory i nie mogę go męczyć ;-)

PSZCZÓLKA- to dużo zdrówka dla rodzinki i zaciskam &&&&&,zeby w tym cyklu coś sie jednak udało podziałac :)

ja po śniadaniu,właśnie poodkurzałam a teraz..kawa i drożdżówka z makiem i dużą ilością lukru....ale mi pójdzie w biodra:):):)

hej wszystkim
wlasnie wstalam, sasiad mnie obudzil pukaniem... ja nie wiem co on tam robi ze co iles dni delikatnie puka w kaloryfer czy okno... tego nawet pukaniem nie mozna nazwac do konca, a co dopieor jakims robotami czy remontem (zreszta ile tygodni do cholery mozna robic remont???), a jednak czlowieka wybudzi... zwaszcza jak sie ma taki sen jak ja hehee
nawet przez korki w sekunde go uslyszalam ... masakra...

pszczolka zdrowka dla rodzinki!
mama : jakie plany na dzis?
serg: mysle tak jak mama, ze to jakis kolega sobie jaja robi!
ide po kawe :)

hej Jos dziękuję :*. Współczuje tych remontów u sąsiadów, u mnie to też na okrągło coś wiercą i stukają. Nic pospać nie można. Jak sie czujesz?

Mama teraz się nie przejmuj dodatkowymi kg, bo w ciąży i tak przytyjesz ciut ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry