• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc wszystkim :-)
A ja dzis skromnie herbatka i ciasio marchewkowe, jeszcze mnie brzuch boli, więc sie nie objadam ... ;-)
mama - tak sobie myślałam, ciekawe co tam u buni ?

reklama
Palemka wczoraj ciasto truskawkowe, dziś marchewkowe - normalnie owocowo i warzywno mi :)

Witaj Pszczółeczko :) To jeszcze kwiatowo mi :)))

Maja Ty słodziaku :* Już nie długo wiosna przyjdzie, bociany przylecą ;-) Dużo kwiatuszków zakwitnie, ach, jak cudownie jak juz słoneczko dla nas zaświeci :-) Dobrze, że teraz mamy to Twoje słoneczko i Ciebie :-)

pszczółko - aj tak mam, że mnie boli czasami żołądek ze 3 dni, potem przechodzi (zgaga itd ) , za pare dni minie ....

lil - no to wpadaj na marchewkowe :)

jos - jak tam Twoja waga ? coś ostatnio pisałaś, że spadał ? Badałaś sobie to tsh ?

MAMA PIŻAMA :-p

LIL- cześc kochana,jak tam wyspana ??:)

JOS- też śpisz ze stoperami ??:):):) bo ja tak :)
a plany na dziś??poodkurzałam ,teraz wstawie pranie,wcz.wszystkie 43 kwiaty podlałąm więc nie bardzo mam co robić bo wszystko na bierząco robię:) teraz dziergam z Wami :))

PSZCZÓLKA- żeby tylko ta ciąża była to mogę tyć :))

PALEMKA- cześć kochana:))
co do Buni to pisałam do Niej sms'ka ,ale nie odpisała..pisałam na nowy rok i też nie odpisała......
wiec nie wiadomo co u Niej..

WISIEŃKA- wstałaś ???????

mama - sprawdzałam tylko Twoją czujność :-D hehe !
A co do buni, to posłałąm jej dziś wiadomośc na nk ... więc zobaczymy, moze się odezwie ...choc watpię, skoro tobie nie odpisała ...

mama : no ba! bez stoperow sie nigdzie nie ruszam, najwazniejsze w walizce jak jade do PL lub na wakcje
spie w nich od wielu lat, bez nawet nie probuje zasnac :) slysze nawet odech sasiada z parteru ;)

lecez wyjac ksiecia, obudzil sie wlasnie
bede za pare min.

ktos pytal jak sie czuje..yyy? pszczolka? lil? :)
u mnie ok, tylko niewyspana, zle ostatnio sypiam ale to szczegol
txs nie badalam, w sobote ide do gina i on dopiero da mi recepte na badanie
(skierowanie)
zrobie je w sobote gora pon. i wtorek bede miec odp
a wogole to powiem wam ze bardzo wyluzowalam... cos mi sie w glowie poprzestawialo
ide do tego gina bo mam juz zamowiona date, zrobie ta tarczyce itp
ale jakos mam przeczucie ze wszystko jest ok
tylko po prostu tak mialo byc, dzidzia sie nie zagniezdzila
ale to nie znaczy ze jest jakis powazny problem
nie wiem... takie jakos mnie naszlo przeczucie
obym sie nie mylila :)
jezu lece.. kwiczy i wola!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama