• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółka niedługo bociany powiadasz....no no no :)))

Mamuś wyspałam się, bo o 20 spać poszłam, ale wtedy o 3 w nocy się obudziłam jakby wyspana i musiałam się wspomagać audiobookiem i jakoś dotrwałam do 8 rano hehe :))) Także dziś się czuję jak Ty wczoraj :))

Tak jednym okiem czytam i mało odpisuję, bo zaraz na zakupy muszę lecieć. Ale dziś mróz!

reklama
Sergi no to oby nie było @ wrednej ;-)

Cholercia, wydaje mi się, że Wy tu wszystkie szybko w ciążę zajdziecie i sama zostanę na placu boju i będzie wątek jednoosobowy :-p

Witaj Wiola wyspałaś się?

Mary a ty nie daj się tam jakiejś lasce, Ty dziś wyjdź wcześniej :-)

A co z babcią Agi? Odeszła? Agapa jeśłi tak to strasznie mi przykro, ja moją pożegnałam rok temu a do teraz płaczę za nią nie raz :-(

Maja
kup sobie coś fajnego :-)

gumisia 25 luty
sergii-28 luty
mama, ewula 2 marzec
wiola 3 marzec
rurka 4 marzec
agapa 5 marzec
duszek 9 marzec
edyta ????? :-p

KOPIUJĘ LISTE

no i pytałam czy któras zrobiła by sobie w sybnaturze???????mi juz sie nie zmieści ..

WIOLA- witaj i przyjemnego dnia :)
SERGII- no to oby nie przylazła przez weekend:)

Mikusia witaj :-) Kochana, tak mi przykro, że też straciłaś fasolkę :-( A staracie się dalej o dzidziusia czy odkładacie?

pszczółka- my odkładamy starania ze względu na ślub...:)

JOS- prawidłowe podejscie- ja tez probuje sobie to w ten sposob wytlumaczyc- staram sie myśleć pozytywnie...i napajam tym mojego męża...

lil wczoraj pytalas czy Iwa poszla juz na noc spac.... a wiec nie to byla jej poranna drzemka:-)
ja dzis niewyspana, nie moglam spac od 4 do 5.30 a jak zrobilo mi sie tak milo ze juz prawie spie to Iwa sie obudzila....jak znowu przysnelam M do pracy wstawal....a w nocy to wstalam pranie pozdejmowac z grzejnikow, powiesilam mokre a suche skladalam:-)

PSZCZÓLKA-Agapa pisała ,ze babci amputowali nogę....

LIL- przyjemności na zakupach-a zimno jak byk!!!!! u nas rano było -20:szok:w nosie mi pozamarzało:-D

JOS,PALEMKA- a Wy gdzie??????????????

Mama - wiesz, w tym kraju niektóre rzeczy są dziwne... Np. na takie sytuacje "trzeba" reagować z podziękowaniem niemal i uśmiechem na ustach!!! Jakbym jej chciała coś wygarnąć, to zaraz by było, że dyskryminuję matkę z dwójką dzieci - ja która nie mam dzieci i powinnam z wdzięcznością reagować na takie sytuacje!!! :szok::crazy::szok: Cholera, jak mnie to wkurza!!! A jeszcze ona się zna z byłą szefową, to już w ogóle!!!

Pszczółka - jestem już w nowej pracy. :-) Ale przez 2 tyg. muszę miksować starą robotę z nową... I tak mi się wlecze... A jak tam u Ciebie?

Dzięki, babki! ;-)

Ostatnia edycja:
Mikusia to wszystkiego najlepszego z okazji ślubu :-)

oj Mama ale gafa. Tak to jest jak się mało zagląda na bb. A z babcią przykre, ale jest jeszcze z nimi, to najważniejsze.Że mogą jeszcze spędzać czas, odwiedzać ją i rozmawiać.

Mary N I E D A J S I Ę!!!!! A coś Ci zrobią jakbyś jej tak nagadała? U mnie ok, dni płodne się zbliżają :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARY- wiem ,wiem to są takie "układy";/;/
trzymaj sie-2 tyg.zleci i sie uwolnisz od takich sytuacji...

PSZCZÓLKA- Mikusia ma ślub w lipcu 2012 wiec jeszcze troche :)
a o Agapie odpisałam Ci na poprzedniej stronie..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry