• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama wczoraj agapa pisala ze w srode jej nie bedzie bo jada na pogrzeb....to nie o babci pogrzeb chodzi....kurde musze poszukac
chcialam sobie wkleic list w suwaczek ale nie moge bo za duzo linijek... nawet jak usunelam swoj suwaczek

reklama
Mikusia a może i tak Ci się uda zajść w ciążę i będziesz w formie już po porodzie :-)

WIOLA- kurcze faktycznie-coś pisała o pogrzebie....

a jeśli chodzi o liste to wiesz co-nie trzeba tak jak jest tylko w linijce napisz czyli np.wiola 3 marca,mama 3 marca, agapa......itd-rozumiesz:))i wtedy wyjdzie Ci 1 linijka albo góra 2 to sie zmieści :))

oj pszczółka- w poprzedniej ciazy 25 na plusie zrzucalam ponad rok wiec nie chce miec powtorki zrozrywki- zreszta przed slubem pełno załątwiania i nerwów szkoda- a zanim moglabym sie starac to dopiero gdzies w maju bo jestm po zabiegu łyzeczkowania- wiec wszystko na styk-bardzo bym chciała ale musimy poczekać:( ale to wcale nie oznacza ze mam was nie wspierać wiec wysyłam mnostwo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jezu poszlam po malego bo sobie jeszcze polezal, przebrac butelka a te juz napisaly kilka stron! :)
poldus wstal z 37,1 i kaszle pewnie dlatego zawolal mnie kilka razy a pozniej padl i lezal dalej taki osowialmty :(

mama : ja stopery na studiach w paryzu, halas tego miasta mnie wykanczal! i teraz juz tak mam
co do sygnatury to ja nie wiem jak wstawic choc w sumie to daleko mi do tego zeby wiedziec kiedy bede testowac, bo jeszcze wszystko nie wrocilo do normy, czekam na @ nie mam pojecia kiedy, pewnie sie wszystko poprzestawia

pszczolka : dzieki :) juz jest lepiej, wierze ze uda sie dosc szybko, jak teraz udalo sie za 1szym razem to pewnie drugi nie zajmie wiecej niz 3-4 robiac obserwacje itp :)
no chyba ze faktycznie cos mi sie poprzestawia... ale jestem pozytywnej mysli, licze na grudzien styczen luty :)

mama : zaraz ci wysle pw

Mikusia najważniejsze, że zrzuciłaś te dodatkowe kg :-) Łyżeczkowania współczuje, to pewnie spokojnie przygotujcie się do ślubu :-)

MIKUSIA- no to sporo Ci przybyło-miałaś cukrzyce ciężarnych czy tak poprostu wyszło :)???
ja z Zuza 12 kg na + a z Domisiem 14 kg na +
po obu porodach po miesiącu-wierzcie lub nie-miałam już wszystko kg stracone:)

~trzymam za Was kciuki kochane!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
fajnie ze jestescie:)

Agapa- przykro mi światełko dla babci
[*]

ps. mój syn mało mówi, ale dzisiaj pokazał mi 2 paluszki i mówi ze ma 2 latka:) (dwa, dwa) :)

reklama
WIOLA- brawo!!!super!!:tak::-D:-D

JOS- czekam :)
a Poldusiowi zdrówka-może ząb Mu sie wybija?????

MIKUSIA- Ty wspierasz nas a my Ciebie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry