• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
slysze nawet odech sasiada z parteru ;)
JOS-

SIĘ UŚMIAŁAM -mam to samo :)

mój mąż mówi ,ze ja nawet za spoterami słyszę jak komar lata :))
ale tak mam jak Ty-nawet nie próbuję zasnąć bez stoperów..zaczełam spać w stoperach po porodzie z Zuzą bo wiadomojak to w szpitalu i tak już 5,5 roku śpie:)

PALEMKA- no to czujnośc sprawdzona :)
może Tobie Bunia odpisze...

MIKUSIA- witaj i Tobie również milego dnia :))

JOS- i bardzo dobre podejście-trzeba iść do przodu choc w sercu żal...

reklama
Jos ja Cie pytałam, bo wiem jaka przykrość Cię spotkała, a mnie tu wtedy nie było. Wiesz, ja też tak jak ty, na luzie teraz. nawet mnie nie kusi żeby testy kupować. Jak tam u Was pogoda???

Mikusia witaj :-) Kochana, tak mi przykro, że też straciłaś fasolkę :-( A staracie się dalej o dzidziusia czy odkładacie?

Mama w szpitalu ze stoperami spałaś? Nie uwierają Cię w uszach? A Pysia coś jeszcze do Ciebie pisała czy już nie?

Hej wszystkim!

Witam się z kawką! :-)

MARY- nie daj sie tej dziewczynie-wolontariat wolontariatem ,ale bez przesady ,ma wpisane w grafik do jakiejś tam godziny i raz to rozumiem,ze potrzeba wczesniej wyjść ,ale nie ,ze teraz bedzie po Tobie jezdzić... nie daj sie !a jak coś to pisz sms'a i wpadam z pomocą-ja i mój cięty języczek:)))

Mamuś - ja mam chęć też jej napisać sms, ze przychodzę godzinę później niż powinnam! Choćby z samego względu na to, ze jak stoję sama to nawet do WC wyjść nie mogę, a wczoraj tak mnie znienacka załatwiła, że M. musiał do mnie przyjeżdżać i postać w sklepie, żebym mogła pójść do toalety!!! :wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy: Naprawdę mam dość takiego traktowania!!! Szefowa robiła to samo, a teraz ta!!! :wściekła/y: A u Ciebie wszystko OK, ranny ptaszku? :-)

Jak Wam mija poranek?

PSZCZÓLKA- stopery to taka plastelinka i nie uwierają bo w uchu jest ciepło wiec one są mięciutkie :))
a Pysia nic nie pisała narazie...

MARY-pokaż Jej grafik i zapytaj do której ma wpisane i juz!!

a ja ranna ptaszyna bo dzieci do przedszkola odstawiam :)) wiec po 7 wstaję a jak wracam to odruchowo bb odpalam i sie melduję :))

Ostatnia edycja:
Hej Mary a Ty już w nowej pracy jesteś?

Witaj Sergi nie zdążyłam Ci wczoraj pogratulować ślubu, więc teraz GRATULUJĘ :-) i trzymam &&&&&&&&&&&& za pozytywny teścik :-D

Pszczółka dziękuję bardzo :-D No i zobaczymy niedługo, co tam z tym moim teścikiem wyniknie... ;-) hihi
Mary beth !!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) Mówiłam Ci, w ostatnim tygodniu sobie poużywaj! :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry