• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama- nie mialam cukrzycy, wszystko poszło mi w brzuch...wiec szedl moj brzuch, brzuch , brzuch a pozniej ja.....kregoslup mi wysiadał- mialam duzo wód plodowych , syn wazyl prawie 4 kg a przy moich 158 wygladałam komicznie no a na marginesie musialam wypic 2 litry wody dziennie, zjesc 1kg mandarynek i tabliczke czekolady z orzechami laskowymi;-)

JOS- moj Mati mial w sobote goraczke przekaczajaco 39 stopni a w niedziele, dziecko zdrowe- ciagle jezykiem jezdzil po dziasłach i pchał raczki do buzki...

reklama
Pszczółka - wiesz, ja się czasem zastanawiam... :eek: Raz, że to taka, co ma plecy, dwa, że ma wymówki, a trzy, że jest w gronie moich dobrych znajomych... :oo::oo2:

Mama - na szczęście tylko do tego czwartku tylko!!! :-):-) A Ty testujesz 3.03? Już niedługo! :-):tak:

Sergeevna - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

MIKUSIA- rozumiem :))
Zuza miałam3720(urodzona 2 tyg.przed terminem) a Domi 4100 (urodzony 2 dni po terminie) ja mam 170 wzrostu:)
najważniejsze,ze Ci zeszło :)))))

MARY- no niby niedlugo ,ale jednak jeszcze kawał czasu do testowania :))

wiecie co zaczynam sie martwić...juz kilka sms'ków pisałam do MARCEPANKA i cisza..dziś dzwoniłam i nie odbiera:( mam nadzieje,ze wszystko si.............

dziewczyny musze wam sie do czegos przyznac... chyba zwariowalam:-(
od jakiechs 2 tygodni....czuje delikatny ruch w brzuchu( taki sam jak pierwsze ruchy Iwci... tak okolo4 miesiaca ciazy) staram sie sobie tlumaczyc ze to poprostu ruchy jelit... ale jak wczoraj powiedzialam o tym mojemu M to stwierdzil ze moze jestem w ciazy i dlatego ciagle bym jadla, z wagi nie moge zejsc i jeszcze teraz te ruchy....
zwariowalam no nie?

Jos Kochana, najważniejsze, że się pozbierałaś. Na pewno się uda szybko :-)

ja to nawet nie pamiętam ile na plusie byłam, ale ok 18 kg, został 1 kg, ale i brzuch mi został :-(

Mikusia chłopcy później zaczynają mówić, nie martw się.

Mary ona jest twoją dobrą znajomą i tak Cię traktuje? Ale wiem o co chodzi z tymi plecami, też mam kogoś podobnego w pracy. Non stop wychodzi i załatwia prywatne sprawy a urlopu ma pełno i go nie wypisuje, jak tylko ja coś zaboli to już dzień z głowy i do pracy nie przychodzi, ahh, szkoda pisać. Wytrzymaj jeszcze troszkę.

Wiola udało Cie się z tym wpisem :-) super :-)

Mama a co z Marcepankiem, jest w szpitalu? Moja Natalka ważyła 3850 g też 2 dni po terminie. A ja mała jestem bo mam 162 cm.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLA- moja siostra miała to samo i zrobiła bete-0- poszła do gina-brak ciąży i okazało sie ,ze właśnie jelita...także kochana ,tak sie zdaża,ale jak coś to wiesz rób sikacza i bedzie jasne...

MIKUSIA- ukochaj swojego prawie 2-latka :))słodziak mały

wiolka : na ruchy chyba ciut wczesnie, nie? ;)
ale zycze zeby to byl znak ze dzidzia jets w brzuchu!

mama : pw juz wyslany

wiecie co... ja nie chcialam nic mowic bo ja z tych zestresowanych zyciem i panikujacych jestem ale od kilku dni tez sie martwie o marcpenaka.... krazy moi to po glowie ze nie ma nowin... staram sie jedynie mowic ze lezy plackiem w szpitalu, ze ja polozyli ja na te kilka ostatnich dni zeby wyhamowac nikole, i nie ma sily/glowy do tego zeby pisac... ale gdzies tam w glebi sie martwie... to juz sporo dni bez nowin, no i nawet na wyhamowanie to w sumie kilka dni na plusie to juz moglaby rodzic...

agapa : przykro mi .... :(

ja 7,5-8 na plusie
ale to ze wzgmedu na cukrzyce ciazowa, ostatni trymestr mialam bardzo scisla diete
poldus 3,5 plus wody lozysko ozstalo mi z 2,5 do zrzuenia
po tygodniu bylam w swoich jeansach :)
jednak w nastepnej ciazy wolalabym przytyc wiecej a sie nie bac o dzieko/siebie, nie musiec sie kluc, uwazac na akzda lyzke pokarmu...

reklama
Mama- ukochałam już, dostał buziaki teraz mnie ciagnie na podłoge lubi się wylegiwać na dywanie i ogladac tv a przy okazji mame potulić:)

no własnie co z marcepankiem??

mnei dzisiaj czeka wizyta u lekarza- mąz sie rozchorował....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry