• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a dobrze mamitka, jakos wczoraj dzien zlecial, dzisiaj tez mam kika rzeczy do zrobienia, choc chlop pozno wroci wiec moge jeszcze zdazyc swirowac:) jutro mnie nie bedzie musze isc na uczelnie i z psiapsiolami sie umowilam na kawe wiec zleci, nnniom i zostanie jakos czwartek do przetrwania, a w piatek sie zobaczy, zastanawiam sie czy jest sens bo jeszcze piatek do wieczora @ moze przyjsc wiec moze lepiej po tym terminie dopiero ?
a ogolnie jestem podekscytowana bo niedlugo remont genralny, az sie boje tego syfu bo to bedzie naprawde masakra, zostaja tylko okna a tak wsio sufity sciany instalacje parapety drzwi podlogi wsio wsio nie mowiac o klatce schodowej kuchni i lazience:( ale jak pomysle jak pozniej bedzie pieknie, a poza tym to moze na serio zaloze sobie ze szwagierka sklepik, widze ze maz dosyc mnie wspiera, i moze sie uda to nieduzym kosztem zorganiowac:)

reklama
josephine dbam jak mogę, samo to że już bez stresu pracowego bom na zwolnieniu. tylko niech te dziwne akcje typu rosnąca 8 itd już omijają zdala. no to życzę synka :-) w takim układzie.

Młodam- ja w 14 tyg znałam już płeć- i się wszystko zgadza... miał być chłopczyk i jest chłopiec:)

no nic kochane trzeba myśleć o obiedzie

Agapa- jeszcze raz - bardzo mi przykro!!!:(

MŁODAM- no to gratki synka- PEWNIE,ZE MOZLIWE ZEBY JUZ STWIERDZIŁA..chłopcy są tak samo cudni jak dziewczyki :)
poznałaś mojego synusia to wiesz o czy piszę;)

AGAPA- tak wiem,ze Wiola już ma testowanie w sygnaturze bo zaproponowałam ten pomysł :):):))

JOS- odpisane :)

no i też licze ,ze Marcepanek sie odezwie....

GUMISIA- iwesz co ja jak wstaje a mnie korciło to szybko leciałam siusiu i juz po sprawie bo ja robie tylko z porannych testy i jak sie szybko załatwię to juz wiem ,ze kolejny dzień bliżej testowania -wiec trzymaj sie dzielnie:)

AGAPA: najszczersze kondolencje.. ja też mam ukochanych dziadków i martwię się o nich każdego dnia, wiem jak ciężko myśleć w takich sytuacjach, ale bądźcie z mężem dobrej myśli, babcia o Was pamięta <przytulam>

JUST- witaj niezazdroszcze glukozy-wiem jakie to paskudztwo!!! a wcisnełaś sobie cytrynę??mi gin pozwolił:tak:
PAULINA- a Ty kiedy wizyta ??za tydzień czy dalej ??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry