• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just-jak miałam w pierwszej ciąży robiony test tolerancji glukozy-to myslałam że się przekręce jak miałam to świństwo wypić(u mnie nie trzeba było nic kupować-wszystko dostępne w lab.)- teraz wiem że czeka mnie też to samo-ale na szczeście podjerzewam że za 4 tyg.:-)

Mama chyba się pomyliłaś;)

reklama
MLODAM- tak,Domi po tatusiu :)))

PAULINA- już Ci wspolczuje glukozy :))wez cytrynę ze sobą-mi Tomi całą wdusil i jakoś dało sie wypć z zatkanym palcami nosem :))

wiolka a może być i tak, nie będę płakać :-) w sumie w razie czego dziewczynka w niebieskim też może chodzić, gorzej jak jest odwrotnie hihihi :-D:-p facet w różowym to już gorzej ;-)

Mlodam - cześć, kochana!!! Jak się czujesz? :-) Wiesz, u mojej siostry do konca miała być dziewczyna, a tu siurek się urodził!!! :-D A ona wszystko miała różowe pokupowane!!! :-D:-D Gratuluję wstępnie syneczka! :tak: Pogratuluję znów po nast. USG. :happy:

mama ale w sumie my chcielismy corcie ...a zreszta wszystkie dzieci sa kochan niewarzene jaka plec ...
u nas Iwcia tez nie nalezy do tych co sie dadza przytulac... tak jak twoja Zuza
mloda Iwa przez pierwsze 3 miesiace chodzila na niebiesko:-p

paulina: u mnie była dawka 50g i tak jak dziewczyny wspominały wcześniej, słodkie to cholerstwo... fuuuj! a ja średnio mam jazdy na słodycze, więc jak mi to podała Miss Piguła, to oczy szerzej otworzyłam :szok: masakra :-( teraz muszę dojść do siebie...

PAULINA- TAK:tak:JUZ POPRAWIŁAM ;-)
MARY- a Ty dziś na popoludnie lecisz do pracy??

LIL- gdzie sie podziewasz ??

GUMISIA- mi gin pozwolił-baa,sam zaproponował wiec widocznie nic nie zmienia :))panie w labo .tez nie mialy nic przeciwko :)

Ostatnia edycja:
Już jestem , byłam na targu, zrobiłam zakupy, kupiłam nawet sledzie, co u mnie jest nadzwyczajne, bo ja sledzia może raz w roku jem ? a może wcale ? A teraz popijam ciepłe kakałooo ... zmarzłam potwornie ... brrrr !!!

reklama
Hej :-)

Przyszlam sie przywitac...

Fajna sprawa z zapisanymi terminami testowanka

Wiola doczytalam ze do konca myslalas ze urodzisz chlopca ,to pewnie na porodowce przezylas szok :szok:

Ja dzisiaj na obiad robie zupke ogorkowa i znowu robie murzynka bo poprzedni byl zjedzony jeszcze tego samego dnia :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry