• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Edytko no to super, że zdrowi, bo teraz takie choróbska na około. Ferie teraz macie?

Mary Ale fajnie, że mieszkasz w Norwegii, no i najważniejsze, że masz tam całą rodzinkę, a nie jest Ci tam zimno? Ja jestem z Bielska-Białej :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pszczolka, nie nie narazie mnie to nie czeka, ale swego czasu mialam wykonywane te badanie i zawsze musialam pic to paskudztwo bo nie wiedzialm o cytrynie :)

Gumisia współczuję... A teraz jak się czujesz? Fasolkowo? :-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&& :-D

Mary Ale fajnie, że mieszkasz w Norwegii, no i najważniejsze, że masz tam całą rodzinkę, a nie jest Ci tam zimno? Ja jestem z Bielska-Białej :-)

Pszczółka - już się przyzwyczaiłam! :-) Od 2006 każde wakacje, Święta i ferie zimowe spędzałam w Norwegii, więc zdążyłam przywyknąć. :-)

Kurczę, jak mnie głowa rozbolała... :shocked2::-(

Edytko no to super, że zdrowi, bo teraz takie choróbska na około. Ferie teraz macie?

Takie mini ferie :-p

Mary czy u was Polacy tez tacy zawistni sa ??? bo tu jest to na porzadku dziennym...

Tylko chodza obgaduja,kupuja samochody na ktore ich nie stac pozniej pozyczaja kase na paliwo :-D a to wszystko po to zeby sie pokazac co to nie oni :szok:... zazdroszcza innym
A osobiscie znam dwie polki co pojda z szefem do lozka tylko po to zeby byc lepiej traktowanym,chodza po Bristolu i chwala sie tym bleeeee a jak doopke obrabiaja wszystkim polakom :confused2:

wiesz co objawy mam jak w pierwszej ciazy, co prawda kilka dni temu byly silniejsze a teraz glownie utrzymuje sie bol podbrzusza opuchlizna i czeste siusianie, ale przeczucia mam jakies pesymistyczne, choc po samych objawach to juz tydzien temu bylam pewna ze sie udalo :)

Mary pewnie Cię głowa rozbolała na myśl o pracy.

Edytko faktem jest, że Polacy za granicą nie pomogą sobie tylko obgadują. Przyjeżdżają do PL na wczasy i wożą się za pożyczone pieniądze, a wracają do syfu i brudu. Oj, tak to jest z ludźmi, ale wydaje mi się ze w PL jest podobnie, niestety.

Gumisia oby wszystko było dobrze, i oby była fasolka :-)

reklama
hej kochane,

ja bardzo zle dzis spalam. najpierw nie moglam do 1 zasnac a potem sie budzilam co godzine i normalnie bym od razu zasnela a tu jak na zlosc sie meczylam, wiec w sumie przespalam moze 3 godziny. M. nie mial serce mnie rano budzic, nawet nie wiem kiedy wyszedl i w zwiazku z tym nie poszlam na franca (wsciekla!). Jestem zla, niewyspana i jakas slaba i obolala... :( od godziny siedze sobie z kawalkiem czekolady z nadzieja, ze moze jak mi cukier skoczy to bedzie lepiej i bezpiecznie pojde do wanny. jak sie umyje, to sie zabiore za artykul dla sol i tabelke z objawami - przydaloby sie jeszcze 10 lasek, zeby cos bylo z tego lepiej widac.

mam nadzieje, ze u was wszystko ok.

buzi,
pok

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry