• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Takie mini ferie :-p

Mary czy u was Polacy tez tacy zawistni sa ??? bo tu jest to na porzadku dziennym...

Tylko chodza obgaduja,kupuja samochody na ktore ich nie stac pozniej pozyczaja kase na paliwo :-D a to wszystko po to zeby sie pokazac co to nie oni :szok:... zazdroszcza innym
A osobiscie znam dwie polki co pojda z szefem do lozka tylko po to zeby byc lepiej traktowanym,chodza po Bristolu i chwala sie tym bleeeee a jak doopke obrabiaja wszystkim polakom :confused2:

Edyta - niestety, tak... :crazy: Czasem jestem w szoku, jak Polak Polaka potrafi w konia zrobić... :no: Ale wiesz, wszystko zależy od człowieka! Bo są i tubylcy, co tylko wykorzystują nas jako tanią siłę roboczą... :eek::crazy::sorry:

A ja właśnie wysłałam sms tej pindzie z pracy, ze będę później i nawet nie dostałam odpowiedzi!!! :szok::eek: Cholera, na jej smski ja odpowiadam, a ta się pewnie obraziła!!! :szok: Boże, jak ja nienawidzę tej roboty!!!

Pszczółka - łeb mi teraz pęka strasznie i na bank na myśl o robocie i tych durnych ludziach!... :-(

Ostatnia edycja:
reklama
ja brykam kochane, do następnego sklikania ;-)

miłego dzionka Wam życzę, idę może na kawcię i bankowo na maślankę z masełkiem (bułkę maślaną oczywiście ;-)

czesc pokus :D

mloda - milego dnia, zmacznego sniadanka ... :)

Ludu wysłąąłm chyba z 30 cv-ek i nikt mnie na żadna rozmowę nie zaprosił, jeszce niegdy tak nie miałąm, czuje się jak debil jakis ...

palemka - u mnie dokaldnie to samo z cv i rozmowami. zero odzewu. u mnie problem polega na tym, ze mam za duze kwalifikacje na to co teoretycznie moglabym robic w szwajcarii a za male na to, co bym chciała... jestem w takiej dziwnej dziurze. Stawiam teraz na networking... wychodzic, rozmawiac, poznawac ludzi i moze w koncu cos gdzies... a jak nie to zawsze mam kurs francuskiego do czerwca i w kwietniu sie okaze czy znow bede robic magistra.

Mlodam miłego dnia i smacznej bułeczki :-)

Mary nie denerwuj się, jeszcze tylko trochę i już tam nie będziesz pracowała.

Palemko nie czuj się jak debil, po prostu jest strasznie ciężko o pracę.

Pok bidulko, nie ma nic gorszego niż nie przespana noc. A co Wy to z Sol kombinujecie? Ja nic nie widzę na tej jej stronie :-( A co Ty masz w linku?

pok - ło ciupaga, to Ty uczona jesteś :-D Ja tam skonczyłam 3 lata temu licencjata z resocjalizacji i do tej pory nie obroniłam, w czwartek ide na rozmowe z prodziekanem , chciałabym się wreszcie obronic :P

OK, babeczki, ja muszę zmykać. Mało, ze mnie łeb rozbolał, to jeszcze muszę powoli się zbierać, żarełko przyszykować. Zanudzę Was tym ględzeniem o robocie, więc uciekam. Ale wlecę z roboty po 15 i mam nadzieję z lepszym humorem. Buziaki!

Mama a robilas z mojego przepisu czy z przepisu co Sol dala ????
EDYTA- oba przepisy są takie samo :) Sol jedynie dodaje troche olejku migdałowego-ja nie miałam to dałam waniliowy :))
Takie mini ferie :-p

Mary czy u was Polacy tez tacy zawistni sa ??? bo tu jest to na porzadku dziennym...

Tylko chodza obgaduja,kupuja samochody na ktore ich nie stac pozniej pozyczaja kase na paliwo :-D a to wszystko po to zeby sie pokazac co to nie oni :szok:... zazdroszcza innym
A osobiscie znam dwie polki co pojda z szefem do lozka tylko po to zeby byc lepiej traktowanym,chodza po Bristolu i chwala sie tym bleeeee a jak doopke obrabiaja wszystkim polakom :confused2:

smutne to ,ale prawdziwe..nas znajomi właśnie wrócili z Bristolu po 4 latach mieszkania tam i to co opowiadają to szok...
ale tak jak pisze Mary beth-zależy też od człowieka..

POK- witaj..wiem dobrze,jak sie czujesz ,ja na szczeście dziś dobrze spałam..

PALEMKA- nie czuj sie tak..znajdziesz prace i bedzie si :)!!

GUMISIA- &&&&&&&&&&& za Ciebie !

ja własnie wstawiłam makaron i zaraz robie pesto z pestkami dyni :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry