• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boogie - ale fajna ta foteczka przy suwaczku! :-)

Mamuś - niby na 14 powinnam, ale idę później! :crazy: Ok. 13 muszę wyjść z domu żeby złapać pociąg. A dziś mój 2. dzień fazy I na Dukanie!!! :-):-) Jak tam Twoje wrażenia po zakończeniu zrzucania? Kontynuujesz na fazie III (IV)?

reklama
mama usmialam sie z zuzy po mamie co nie da sie zjesc :)
ja tez mam czuja ze cora bedzie za mna... poldek czysty tata : dobry grzeczny i zyczliwy i kochany
w moim przypadku jak cora ma byc po mamie ( tak czuje) to lepiej zebym miala samych chlopcow ;)

ja zaraz zmykam z P. do fotografa robic foto do dowodu osobistego :)

Mama chyba bym zwymiotowała, tak więc szacunek dziewczyny.

Mary a gdzie w PL będziesz za miesiąc i 3 tyg.?

Jos to ładnie sie uśmiechnij do pana fotografa ;-)

Witaj Edytko chłopaków masz zdrowych?

Palemka zachcianki masz??? :-p

Gumisia Ty też na glukoze idziesz?

JOS- hahaha-no widzisz jakie my złe kobiety jesteśmy:))nawet córek "nie chcemy" jakby miały pójść za nami :):):):))))
Zuza to ma kąśliwy jęzorek a Domi baaardzo ugodowy,życzliwy ,grzeczny-kochany słodziak .:))
Zunia też jest przekochana..tylko bardziej pokazuje różki:)

EDYTA- cześć :)) no ja bede kolejnego murzynka robiła w piątek na przyjazd rodzinki:)
PALEMKA- Ty wiesz,ze ja nigdy nie jadłam śledzia a wiem ze nie lubię!! :)
jakoś tak mi nie pasuje ta ryba sama nie wiem dlaczego...

ja sie powoli szykuję po Domisia bo dziś rano prawie sie zakopałam,tak ślisko-taki ubity śliski śnieg..mam nadzieje,ze teraz pójdzie łatwiej...

PSZCZÓŁKA- wiele dziewczyn wymiotuje i wtedy trzeba wypić jeszcze raz-mówię Ci świństwo słodkie jakich mało!!!!!
ja miałam przy obu ciążach..

Mery ja zniknęłam, bo cosik trza sprzątnąś było, odkurzanko było. wogle jak poimyslę ile pracy mnie czeka w pokoju (muszę zrobić przegląd rzeczy, ciuchów i powywalać co nie potrzeba, bo miejsce dla K i dzidzi trza zrobić ;-)) czuję się OK. drobne przypadłości jak rosnąca 8 ale da się wytrzymać, chociaż w tamtym tygodniu był momentem dramat.
Mama no to się nie dziwię jeśli po tatusiu to mamcia zauroczona synkiem na potęgę :-)

dobra czas się ubrać i muszę wyskoczyć po jajka.

NAGA CZESC u mnie się odrobinę ociepliło w porównaniu z rankiem -12 teraz jest +3 :szok: ale balkon teraz nasłoneczniony ;-) smacznego kakałka

Mary a gdzie w PL będziesz za miesiąc i 3 tyg.?

Pszczółka - będę w Lublinie. Muszę tylko zabrać rzeczy, które zostały w moim rodzinnym domu. :tak: Także wybieramy się z M. w męczącą podróż przez pół Szwecji i całą Polskę... Ale nie mogę tego odkładać. A przy okazji skoczę na badanie hormonów. :tak:

Edyta, Palemka i wszystkie babeczki, z którymi się nie przywitałam - hej! :-)

Mary to na stałe już zamieszkacie tam, za granicą? W sumie jak Wam tam dobrze to pewnie, tylko nie dawaj się jakimś głupim dziewuchom, co by Cię nie wykorzystywały, bo jak się zbierzemy tu na bb i przyjedziemy tam, to jej nagadamy ;-)

Pszczolko tak zdrowi,teraz maja tydzien wolnego wiec musze wiecej czasu im poswiecac :tak:

Mama a robilas z mojego przepisu czy z przepisu co Sol dala ????

Mary
przytul.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Mary to na stałe już zamieszkacie tam, za granicą? W sumie jak Wam tam dobrze to pewnie, tylko nie dawaj się jakimś głupim dziewuchom, co by Cię nie wykorzystywały, bo jak się zbierzemy tu na bb i przyjedziemy tam, to jej nagadamy ;-)

Pszczółka - hehe, dzięki!!! :-) Tak, ja już na stałe od 2009 roku mieszkam w Norwegii. Mam tu całą najbliższą rodzinę: mamę, brata, siostrę z mężem. Mój M. jest Norwegiem. A w PL została tylko dalsza rodzina, siostra mamy z rodziną i babcia. Tak więc do PL już tylko raz na jakiś czas jeżdżę. Teraz w kwietniu zabrać rzeczy, a potem w czerwcu na koncert do Warszawy. :-) A potem długo długo nic, bo teraz sprzedajemy mieszkanie, chcemy kupić dom i zaciskanie pasa będzie. :tak: A Ty skąd jesteś, jeśli można spytać?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry