• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję i lecę dać Majce jeść i biorę się za te ciacha. Wpadnę później bo bez was nie wytrzymam:)

reklama
Panie piguły trochę próbowały nawet krzyczeć za to, że nie kupiłam glukozy od razu... :wściekła/y: a skąd ja to miałam wiedzieć???? O_o i jeszcze siedziałam w kolejce najpierw 1,5h, a później kolejną godzinę na same badanie glukozy... fuuujjj!!! ale weszłam już bez kolejki, bo ile można czekać?!? Stan samopoczucia ujemny, a takie piękne słoneczko dzisiaj świeci :-(

mikusia, mama, jos dzięki za odpowiedz :-)
mama wiem, wiem, i też to, że są cudowni, no Twoje słonko powala na kolana normalnie :-D za takie cudo można wiele ;-)

mamitka bede dzielna :)
boogie wspolczuje, wiec co to znaczy problemy z cukrem i naprawde nic przyjemnego
wiolu chyba trzeba ewule wykreslic z testowan bo jak nic nie pomylilam to ma problemki z hormonami i z dzidzi nici w tym cyklu:(

agapa jeszcze raz najszczersze kondolencje dla calej twojej rodziny
mloda a zeby nie bylo tak kolorowo u mnie usg 17 tyg- chlopiec, 26-chlopiec,36- chopiec, porodowka dziewczynka:-)

Agapa jeszcze raz wyrazy współczucia...

Mama ja nie miałam glukozy, to nie wiem co to :-)

Agapa jeszcze raz wyrazy współczucia...

Mama ja nie miałam glukozy, to nie wiem co to :-)

MLODAM- dzieki:))ja bym Domisia zjadła normalnie :))
a Zuza ma charakter po mnie i nie da sie zjeść :))))))))))

POK,EDYTA,SOL- wyjdziecie na chwilę z krzaków:))
GOSIANE,RURKA,ZIZI- tak samo-piszcie co u Was..

PAULINA- oż kurka siwa no to jeszcze troche do wizyty-faktycznie ..

JUST- no dzień glukozy-dniem straconym....

agapa jeszcze raz najszczersze kondolencje dla calej twojej rodziny
mloda a zeby nie bylo tak kolorowo u mnie usg 17 tyg- chlopiec, 26-chlopiec,36- chopiec, porodowka dziewczynka:-)

wiola- AAAAAHAHAHAHAHAAHA- no to mieliście niespodziankę :)
mam tu kumpele która miała tak jak Ty-cała ciąże chłopiec ponad 4 kg miał mieć a urodzila corke 2500...

PSZCZÓŁKA- pobierają krew na czczo potem dostajesz do wypicia 75 g glukozy-słodkie jak skurczybyk-jakbyś miód piła-na wymioty bierze ,ze szok...
potem pobierają krew po godzinie i po 2 żeby zobaczyć czy nie grozi cukrzyca ciążowa-chodzi o sprawdzenie jak sobie organizm radzi z taka ilością cukru..

Ostatnia edycja:
reklama
mama czyli młody po tatusiu? :-) :-D

wiolka a może być i tak, nie będę płakać :-) w sumie w razie czego dziewczynka w niebieskim też może chodzić, gorzej jak jest odwrotnie hihihi :-D:-p facet w różowym to już gorzej ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry