• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just - ja z chęcia, będę za 5 min ( mamy do siebie tylko z 600 km ) wiec, może za 10 minute :-D

mama - co to jest pesto z pestkami dyni, brzmi przesmacznie ... ?

wiolka - ale nam smaka robią diablice jedne co ?

palemka to pierwszy cykl staran po poronieniu, w pierwszej ciazy sie udalo z apierwszym razem, maz sie smieje ze teraz tez tak bedzie :) sie okaze za kilka dni, ale jesli tak to nie wiem jak on ze mna wytrzyma, od kilku dni mam taki humor ze bleeeeee:P
a ja akurat mam kilka dni wolnego w kuchni, przesadzilam z jedzeniemw weekend wiec musze popilnowac sie, a maz malo wymagajacy wiec w zamrazalniku ogrom domowych pierozkow fasolki po bretonsku bigosiku, wiec wilk syty i owca cala :)

mam takie problemy z kompem ze przez okno go wyrzuce jak nie pojdzie na ustepstwa wrrr niedobry

Witam sie słonecznie, mroźnie i głowobólowo oraz leniuchowo. Dziś obudził nas kurier z nartami, co je mój Pawełek zakupił nieopatrznie. A jakże.....Wszyscy spalismy snem sprawiedliwego kiedy dramatyczny dzwonek domofonu rozdarł ciszę:-D Ciekawe czy maluch tez będzie takim spiochem.
Mnie niestety piecze w nosie,pewnie katar się zbliza i nici z basenu chyba ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na miły dzień

gumisia - to Ty płodna kobita jesteś ... hehe, wiec kciuki, zeby Ci się znowu tak szybko udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
No tak pora obiadowa się zbliża i wszystkie o jedzonku zaczynają mówić :tak:

ja wlasnie zajadam, takjak mowilam leciutko, zeby brzuszek po weekendowych szalenstwach doszedl do siebie, wiec serek fantazja, banan i sliwki suszone :) mam wiecej jakby ktos byl chetny :)

PALEMKA- to taki sos ,który potem mieszasz z makaronem i śmietaną :))właśnie wcinam-wlatuj -już Ci nakładam :))

WISIEŃKA- cześć siostra:))co za poetyki post :))))

palemko no kusza kusza chyba trezba im paluszkiem pogrozic .... bo potem ja co chwile do lodowki zagladam
gumisia &&&&&&&&&&&&oby sie udalo
wisienka....jak on mogl cie tak bezczelnie obudzic:-)wspolczuje bolu glowy i zblizajacego sie kataru...a moze nie przyjdzie

reklama
mama no, to pewnie przez ból głowy:-D Ja tam dzisiaj spałaś???
paulina jeszcze przed ale mam w czwartek. I wtedy potwierdzi sie synek. Tak przynajmniej czuję. Jak będzie to dziewczynka jednak to zrobiękarpia. A jak u ciebie????
Wiolka no własnie.:-DMam nadzieje, ze to może suche powietrze w nocy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry