• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gosiane pycha już doszła
Ja siedzę na lapku o ogladam M jak Miłość.
Kurcze kiedy ten 5 marzec bo chciałabym już testować

reklama
dobra kochane jestem na chwilke
jeszcze raz przepisuje liste ktora stworzylam i dbajcie o nia
gumisia 25 luty
mama, ewula 2 marzec
wiola 3 marzec
rurka 4 marzec
agapa 5 marzec
duszek 9 marzec
edytka a co z toba ?

Hej dziewczyny. ja juz wróciłam. Jestem tak padnieta po podrózy , ze spadam spac. Od jutra będę więcej.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla was

Jestem ;)
Palemka ja mieszkam w centrum w sumie, ok.130 km od Warszawy.
Wpadlam zyczyc Wam dobrej nocki kobietki.
Ja lece do lozeczka, bo na 8:00 musze byc w osrodku na badaniach, a ja naleze do tych, ktory lubia i potrafia dlugo spac :)
Aaaaaaaa, dzisiaj pojawil sie dopiero u mnie bol piersi. Niezbyt mocny, ale jakies zaczatki sa. Hmm, lepiej pozno niz wcale, he ;)
Kolorowych snow babeczki :*:*:*

Jestem na chwilę dziewczyny

U mnie w tym cyklu już wszystko jasne;-( robiłam progesteron znacznie poniżej normy, więc owulki nie było:-( i tyle................

Zaczynam się czuć zdołowana tym wszystkim:-(:-(

życze dobrej nocki

ewula - witaj w klubie. u mnie tez owu nie bylo. biore progesteron + castagnus + zelazo z dodatkiem kw. foliowego i za miesiac monitoring.
Glowa do gory! grunt to znac przyczyne i z nia walczyc! Bedzie dobrze. A co Ci gin na ten progesteron powiedzial?

Dobry wieczór ;-) :-) :happy:

Wpadłam dziewczyny życzyć wam dobranoc ;-)

Nie mam sił na siedzenie przed kompem ;-(

A tak sie dzisiaj uśmiałam ze nie moge no ;-):-);-)
Nawet największy wróg nie zepsułby mi tego humorku ;-)

Ten mój K. to wariaat ;-) :-p:happy:

Oj ucieeekam bo moja psina rozkłada mi sie na moim miejscu w łóżku ;-)
aaaa!! ;-);-) :happy::rofl2::laugh2:

To CMOKAM wam moje kochane ;**

Karaluchy ( ; :-)

Babeczki, ja wlatuję na chwilkę życzyć Wam dobrej nocki! Wreszcie jestem w domu, bo jeszcze z M. zahaczyliśmy o jego mamę. Gadu gadu, a tu tak późno... Ale wiecie co?... Ta koleżanka, co dziś sobie polazła do domu 1 h wcześniej przysłała mi sms, czy to OK, że jutro też tak wcześnie wyjdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::baffled::growl::growl::growl::growl: Cholera, ze też tacy sobie zawsze jakąś wymówkę znajdą!!! Boże, jak się wściekłam!!!

No nic, lecę, bo już późno. Trzymajcie się cieplutko!!!

Ewula - tulę, kochana mocno!!! A ten wynik jednoznacznie świadczy o tym, że owu nie było? :*:*:*

dobra kochane jestem na chwilke
jeszcze raz przepisuje liste ktora stworzylam i dbajcie o nia
gumisia 25 luty
mama, ewula 2 marzec
wiola 3 marzec
rurka 4 marzec
agapa 5 marzec
duszek 9 marzec
edytka a co z toba ?

Hej dziewczynki ja ostatnio siedze w krzaczorach,i wchodze na BB wieczorkami jak juz nie ma nikogo...dzis mam 12 dc a sluzu nie widac pewnie jeszcze sobie poczekam,po ostatnim cyklu ktory trwal 41 dni wszystko mi sie poprzestawialo :sorry2: i jak narazie nie wiem kiedy bede testowac:zawstydzona/y:

Agapko bardzo mi przykro z powodu babci :-( buziam

gumisia 25 luty
mama, ewula 2 marzec
wiola 3 marzec
rurka 4 marzec
agapa 5 marzec
duszek 9 marzec
edyta ????? :-p

reklama
mary : nie daj sie!!!!!!!!!!!!! powiedz ze tez masz cos do zalatwienia i ty tez potrzebujesz wyjsc godzine wczesniej!!! wrrrrrrrrrrrr niecierpie takich akcji !

edyta : hej :)

KOLOROWYCH WSZYSTKIM, do jutra!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry