wiolka w h@m po swietach widzialam ladna.
Generalnie do tego sklepu nie wchodze, bo sie zrazilam kiedys jakoscią ciuchów ale wtedy potrzebowałam przebrania na impreze i akurat byly 2 ladne - jedna byla czarna pseudoskorzana a druga byla czerwona ale nie kopertowka tylko taka na dlugim lancuszku cienka torebeczka na karte do bankomatu i szminke co najwyzej, pokryta taka imitacja glowek rozy. Calkiem spoko byly.
osz............. sol nie bij!!!!!
Generalnie do tego sklepu nie wchodze, bo sie zrazilam kiedys jakoscią ciuchów ale wtedy potrzebowałam przebrania na impreze i akurat byly 2 ladne - jedna byla czarna pseudoskorzana a druga byla czerwona ale nie kopertowka tylko taka na dlugim lancuszku cienka torebeczka na karte do bankomatu i szminke co najwyzej, pokryta taka imitacja glowek rozy. Calkiem spoko byly.
osz............. sol nie bij!!!!!

M. musial do mnie przyjechac i postac 3 minuty w sklepie zebym ja mogla pojsc do WC!!!
Normalnie jak zostaje sama na zmianie na 4 h to jest OK, ale jak widac 1 h wiecej bez sikania to ciut za wiele. Ufff, jak ja sie ciesze, ze juz koniec z ta robota i tymi dziwnymi ludzmi!!!!