• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolka w h@m po swietach widzialam ladna.
Generalnie do tego sklepu nie wchodze, bo sie zrazilam kiedys jakoscią ciuchów ale wtedy potrzebowałam przebrania na impreze i akurat byly 2 ladne - jedna byla czarna pseudoskorzana a druga byla czerwona ale nie kopertowka tylko taka na dlugim lancuszku cienka torebeczka na karte do bankomatu i szminke co najwyzej, pokryta taka imitacja glowek rozy. Calkiem spoko byly.

osz............. sol nie bij!!!!!

reklama
POK- ;-)

WIOLA- powodzenia w szukaniu:)ja tak właśnie kupiłam za 29 zl w New Yorkerze
a co do Kocurka to napisałam dziś wieści od Niej rano ;)

no i SOL nie bylo-ciekawe czy juz to lakierowanie u Niej w bloku skończyli-bo taki zapach to nie halo...

pok ja w tym swoim zadupiu nawet h@m nie ma.... musialam bym sie na zakupy wybrac a to niestety mija sie z celem..bo jak pojade z M to nawet mi powybierac nie da , bedzie marudzil i tylko sie wk....ie:-). dlatego lubie zakupy przez internet ...( oczywiscie takie rzeczy ktorych przymierzac nie musze)bo mi do domu przywioza i po problemie

aelreda : GRATULACJE!!!! na pewno wszystko bedzie dobrze, ciesze sie ze masz pozytywne i odwazne podejscie !!!!!!!!!!!!!!!!! sliczny tescik !

Wiolka ja Was nie olewam! Jestem z Wami całym sercem - i mam nadzieję, że niedługo cały wątek będzie zafasolkowany i tylko zmienimy nazwę :) Dziś ciężki ten dzień jakiś - tylko czekam aż Maciuś pójdzie spać i też się kładę. A Twoja córcia już na noc śpi?

Aelreda gratulacje!!!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc kobietki! Jestem ;)
WIOLKA nie zapominaj, ze jestem na wczasach w Polsce i mam tutaj baaaaaardzo wolny net :-/
U mnie wszystko oki. Juz po pierwszej wizycie u gina ;) Powiedzialam mu, ze mieszkam za granica i ze tam za wszystkie badania musze placic i dal mi cala liste jakie badania mam sobie zrobic. Za czesc musze zaplacic, czesc mam darmowa. Ale i tak przeciez nie zaplace tyle co w Niemczech. Jutro rano lece je porobic. No a dzidzi jeszcze nie dostrzegl... Ale ja cierpliwie czekam, az sie nam pokaze ;)
Lece teraz do siostry w odwiedziny. Buziaczki dla Was no i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla chetnych.
buzki :*

Jestem z powrotem i ja. Kuuuurcze, wkurza mnie podejscie niektorych osob do obowiazkow zawodowych, jak np. mojej kolezanki, ktora dzis sobie po prostu poszla godzine wczesniej do domu!!! :eek::crazy: M. musial do mnie przyjechac i postac 3 minuty w sklepie zebym ja mogla pojsc do WC!!! :oo: Normalnie jak zostaje sama na zmianie na 4 h to jest OK, ale jak widac 1 h wiecej bez sikania to ciut za wiele. Ufff, jak ja sie ciesze, ze juz koniec z ta robota i tymi dziwnymi ludzmi!!!! :sorry2:

Co tam, babeczki? :rofl2:

Aaaale tu cicho! Gdzie wszystkie sie podziewacie? U mnie jeszcze 1 h 17 min. i do domku! :tak:

Ostatnia edycja:
RURKA- wróci wena,każda ma gorszy dzień;-):tak:
MARY- wiem o czy mówisz ,ja jak pracowałam w salonie z męską odzieża to w tygodniu byłam sama od 9 do 21-po 12 godzi.i poprostu zamykałam salon jak chciałam do wc..

kochane ja zmykam na dziś -zaczynamy "obrabiać " dzieci-kolacja,kąpanie i czytanie przed snem..

a poza tym ziew mi się ,więc zaraz po dzieciach ja pod prysznic i m jak miłość i spać idę.

papa-do jutra babeczki

reklama
cholera! i nie bedzie gp bahrainu... szit. trzeba czekac na australie ;/ a juz sie miala zaczac zabawa.

mary - slabo. mam nadzieje, ze opr-dzielisz kolezanke nawet jesli juz konczysz te prace. Gdyby moj progesteron ja spotkal to by zaciukał ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry