• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aelreda - ale sie rozmarzylam przez ten test, chociaz nie ukrywam, ze moj progesteron sie troche rozdraznil na ten widok ;-)

hej mary! buziak 2u2 :)

Mary a to gdzie pracujesz ze sama do 20stej jesteś ? ;-)
U mnie w mieście to chcą wprowadzić nowe godziny pracy dla sklepow od 10 - 18 ;-) mnie to juz newrwica na sklepie bierze o 15 a co dopiero siedzieć do 18stej ;-)
U mnie tez wszystko ok ;-) :-) :-)

Pok marzenia się spałniają ;-)

młoda mamusia - zaczne marzyc w celu spelnienia jak sie sprawa owulacji wyjasni. bez owulacji nie mam nawet co marzyc :)

po to sa marzenia, by bylo po co zyc :) marzenie dla samego marzenia mnie nie bawi :) aczkolwiek druga odslona tej prawdy o marzeniach jest taka, ze gdyby wszystkie marzenia sie spelnialy nie byloby po co dalej zyc.

Pok a może progesteron się uśmiechnął i kazał brać się do roboty! Życzę Ci z całego serca, by fasolka wkrótce u Ciebie zawitała :-D

Fluidki dla starających się, bo chyba mogę bezkarnie się tym dzielić :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wszystko na razie idzie normalnie, sutki bolą ale jak się je ściśnie, głowa pobolewa i czasem brzuch jak na @ ale tylko wieczorem, i na szczęście nie tak mocno jak przy biochemicznej. Szyjkę macicy mam rozpulchnioną i zamkniętą, śluz mleczno-biały lekko wodnisty. No i tempka tak na 37. No i tyle, gdybym się nie starała to bym pomyślała, że jestem facetem XD bo żadnych objawów na @ ani na fasolę :-D

kurcze odczuwam podobne emocje jak czekałam przed zrobieniem testu - przezywam wszystko z Wami i z drugiej strony Wam zazdroszczę że się staracie- grrr a ja muszę czekać :/

POK &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry