reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurkaa ja teez sie duzo razy rozczarowałam znam to...
Juz później wwbijałam sobie ze w ciązy jestem ze nosze malutkie serduszko w brzuszku ;-)
Życze Ci II kreseczek!;*

reklama
Hej laseczki :-) Na chwilke wlecialam. MLODA ciesze sie, ze nie bedziecie musieli myslec nad innym imieniem dla Rafalka :-) My jutro jedziemy na 13ta do Katowic na badanie prenatalne. Plcia juz sie tak nie przejmuje jak zdrowiem malenstwa. Lekarze mowia , ze jest wszystko ok, a jednak mam skierowanie, jednak jakis niepokoj mnie ogarnia. Jeszcze tydzien temu mialam dobre mysli i spokoj ducha, a dzisiaj laze z kata w kat. Moj wpadl na pomysl, zeby jechac na zakupy ubraniowe, pomimo mojego chorubska. Kochany jest, wie czym odwrocic moja uwage. Plakac mi sie chce. Lece.

nie stresuj sie ja jestem pewna , ze bedzie wszystko dobrze !!! powodzenia :)

Libyy 3mam kciuki ;* bedzie dobrze :-)

no i zakupiłam bluze z pyszczkiem świnki na cycach :-D ;-)

szkoda , ze fotki nie mozesz wstawic :) bluzka musi byc fajna i to jeszcze na takim brzuszku ;))

Pok mogę obiecać, że jak @ jutro nie będzie to test zrobię w środę. Chociaż i tak wiem, że to bez sensu :|

e tam sens jest zawsze :) wiecej pozytywnego myslenia !! trzymam &&&&&&&&&&&&&&
a objawy i ten sluz.... to hmmm jak u mnie na poczatku ;)) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ok,jestem.Jak wiecie jestem w 26dc.Dzisiaj robiłam betę w nadziei na dzieciaczka lecz nie wyszły.Były łzy itp,itd.
Jak wrócił mój mąż rozmawialiśmy i mówię do niego:czuję się jakbym teraz miała owulację,mam brzuch spuchnięty,rwie mnie i mam mdłości (objawy ciążowo-owulacyjne) no i ten śluz....dużo.No ale to jest nie możliwe.
Wróciliśmy do domu i poszłam do toalety,w ostatnim momencie przechwyciłam mocz(pojemnik na szczęście stał blisko) i zrobiłam ostatni test owulacyjny,coś mnie tknęło a że był pod ręką jeszcze jeden to zużyłam.Patrze a tam krecha kontrolna w normalnym kolorze a owulacyjna ciemna i grubachna.
Wychodzi na to,że jestem w trakcie owulacji!!! (24h-48h do)!!!!
Ale jak to możliwe w 26dc???
W tym miesiącu właśnie miałam problem z wyczuciem owulacji...jakbym jej nie miała a pilnowałam śluzu i testy robiłam.W końcu 19dc odpuściłam.
Czy to normalne?Chyba nie...ale ja niedawno byłam dawczynią komórki jajowej i przechodziłam stymulacje,zmienianie cyklu itp....może to przez to?
W każdym razie jestem w lepszym humorku bo skoro to owulucja to mam szansę na dzidziusia:)
Jak myślicie?
Ależ się rozpisałam:))))

hmmm , a jaka mialas bete , bo nie doczytalam ??
test moze wyjsc pozytywny jak masz owu lub jestes w ciazy :)
dzialaj w takim razie !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hehehee pok :)
jestem jestem
tylko ja mam dzis w domu mezulka, wzial wolne :))))))))))))))))))))))))
a ze u nas to sie zdarza raz na RUSKI ROK, w tygodniu godziny powrotu do domu to raczej 21, a nawet 24-1 to jak mam go caly dzien to korzystam :)
fajnie tak od czasu do czasu miec 3dniowy weekend :)

ale od jutra juz bede na biezaco :) do 14h45 - nim wyjdziemy do bawialni z malym
aha i jutro jeszcze wstawie nowe fotki mojego brzdacka tak tylko na chwile, a pozniej usune

kolorowych wszystkim zycze!

rurka : kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w tobie szansa na naszym watku:! oby byla choc jedna listopadowka !!! :)

Dobry wieczór ;-)

no i zadania porobione siostrze ;-) :-)
ja to normalnie zdolna jestem :-) <skromniś> :-D

normalnie ale się uśmiałam :-D

Byłam na spacerze z K... i z psiakiem ;-) i stoimy tak pod blokiem i ja nagle patrze i na trawie coś leży :-) i mowie do K... : zobacz tam coś jest i na mnie patrzy :-D i w śmiech ;-);-);-) no i mowie weź to po to na mnie patrzy ;-D a on po chwili mówi do mnie przecież to Zwykły ZIEMNIAK jak on moze na Ciebie patzreć hehehe i w smiech ;-) normalnie az mnie gardło zaczeło boleć od smiechu :-D :-D

A wy co tam ?;-)

Jest tu ktoś ?:-)

A ja sobie zajadam kiwi ;-) i chciałam was poczęstować ale tu nikogo nie ma :-( :-(

No to ja juz uciekam bo tu pusto :-(

KAraluchy ciotki ( ; ;*** :happy::rofl2::cool:

Ostatnia edycja:
Melduję z rana, że małpiszona brak!

Kochana &&&&&&&&&&& zacisniete:tak:To baaardzo dobry znak:-D
A dla pozostałych babeczek przesyłam porcyjke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na owocny tydzien;-):-D

Kochana &&&&&&&&&&& zacisniete:tak:To baaardzo dobry znak:-D
A dla pozostałych babeczek przesyłam porcyjke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na owocny tydzien;-):-D

dzięki z rana za energię .......

reklama
jos to korzystaj , jak męzulek w domu ;)
rurka, duszek - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was obie :)
mloda - hahhahahahha, ale się uśmiałąm z tym kartoflem, może się w ciąży nadwrażliwa zrobiłąś i widzisz rzeczy którcy inni nie dostzregają , hehehe ... ;)

A mój ból gardła przerodził się dziś w temperature, obudziłam się z bólem główki i przytkanym nosem, huczy mi w całej gowie ;( cholewa, jak nie jelita, to jakies grypsko dziadoskie .... rety !!! I teraz nie wiem czy do lekarza po antybiotyka, czy polopiryna się leczyć ?
Co radzita ?

mamusia - dzień dobry słonko nasze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry