reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej babeczki
nie ma juz nikogo ale weszlam na chwile zyczyc kolorowych !

oliwka : sliczne z was babeczki :)
lazurowe : wypoczywaj !
rurka : sikaj jutro!!!!!!!!!!!! na bete zaczekasz sie do poniedzialku!!!!! i na dodatek bedziesz w stresie czy @ cie nie zaskoczy przed !

reklama
lazurowe tule kochana ;* odpoczywaj :-) a Elvisek śliczny :-)
oliwka kochana ta twoja małpa :-)

P251010_14.53.jpg a to moja Ruda bestyjka kochana :-) no i ja oczywiście :-) ;-)

Jakm mija wieczór ?;-)
Ja oglądałam zmierzch w TV :-)

kochane oj widze ze wszystkie juz smacznie spią przytulone do swoich panów ;-)
to ja tez uciekam :8

Dobranoc ;-)
Karaluchy ( ;

Ostatnia edycja:
hej

kac juz minal ale tesciowka przyjechala. nie wiem co gorsze ;-):rofl2:
ona generalnie zupelnie nie jest szkodliwa i bardzo bardzo miła i ciepła ale... strasznie meczaca, ciezko sie wyslawia, wpada z takich stanow glebokiego zameslenia w jakas glupawke, strasznie powoli mysli, wstydzi sie o cokolwiek zapytac... Ale nie bede duzo gadac, bo kobieta miala bardzo ciezkie zycie - nawet trollom takich przejsc nie zycze. I mam jeszcze inne typy na przyczyny jej stanu ale to nie do rozstrzasania na forum.

lazurowe - dobrze, ze zabieg masz juz za soba. Mam nadzieje, ze szybko odzyskasz wszystkie sily, i ze wszystko bedzie sie pieknie goilo. A najwazniejsze, zeby goila sie dusza. Jestem pewna, ze B. Ci w tym bardzo pomoze (i piesek tez!) :)

rurka - siknij pliz!

a rzeczywiscie gumisi od dawna nie było ;/

made - jak tam moja owulacja? :D

no i nie wiem oc jeszcze chaialam napisac i nie pamietam kto, co pisal...

ja weekend mam z tesciowka i M. - meczaca, wybuchowa kombinacja :D mamy jutro isc poprzymierzac garnitury slubne. M. tlumaczy, ze chce bardzo klasyczny, zwykly, czarny garnitur a ona cos zaczyna o lnianych bezach (sic!). ehh... i chce mi jakies kwiaty we wlosy wsadzac. Boze... trzeba bylo wziac slub w konsulacie i rodzicom zdjecia wyslac! ;-)
zmierzam do tego, ze przez weekend bede sie pojawiac raczej wieczorkami, choc gdyby sie nadarzyła okazja to bede czesciej :)

buziolki!

To ja 3 :)
chciałam tylko powiedzieć, że @ brak. Miałam za to śliczny sen, że urodziłam dziecko, które leżało w pięknej kołysce...:-D

Witajcie weekendowo:tak:

ja jeszcze w piżamie,ale mąż mi kompa odpalił to wleciałam z kawą..

mam info od MADE:
Kochana ,nie wejde na bb bo połozyli mnie w szpitalu.z dzidziusiem wszystko w porzadku,majtał nóżkami jak oszalały,wiercipieta kochany!jutro bedzie badanie pod katem mojej nogi,okazało sie ,ze to poważniejsze niż myślałam,mam zakrzepy w żyłach i jutro sie okaże co dalej..całuję i pozdrawiam lejdis..

to wiadomość z wczoraj ,ale dostałam po 23 a o tej godz.juz spałam dlatego pisze Wam dziś ,jak bede maila nowe info to dam znać oczywiście:tak:

PALEMKA- no jesteś pierwsza :)) jakie plany na week???

A Gumisia byla wczoraj rano,pisała ,ze po wizycie wszystko si,dostała dupka i ma polegiwać :)

czas pomyślec o śniadanku:-)

MŁODA- przyjemnej praktyki-ładny masz kolor włosków :))

RURKA- nadal &&&&&&&&&&&&&&&& :)))
idziesz na bete czy jaki plan ???

WIOLA- witaj i smacznego śniadanka :))

Ostatnia edycja:
Mamitka baba w laboratorium powiedziała, że lepiej w poniedziałek, bo dzisiaj wyniku i tak nie będzie, a do poniedziałku jeszcze podrośnie jakby co.

reklama
mama - czesc słońce nasze !!! Plany takie, że zostaje sama na 8 dni, mąż jutro wyjeżdża w związku z pracą i wraca w poniedziałek, za tydzien dopiero :-(. A dziś mam wizyte u ginki o 12.40, wiec wpadne potem napiszę co i jak ;)

mloda- tak ładny kolor, zgadzam się z mamą, ale oczka tez masz ładne :) no i piesio super :)

rureczk- oby sen Ci się spełnił :) Mam pytanie, to Ty jesteś na zdjęciu ?

wiolka - witaj na BB :) Lecę śniadanko robic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry