młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Kocurku , Made a wy jak sie czujecie ? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

będzie mnie tu oczy mydliła 

wszystko sie wyjaśni ... OFICJALNY BUZIAK :* papapa
No dobra - to dla Ciebie też kocurowy BUZIAK :* 

oliwko - jestesmy z Tobą , mam nadzieje, że to będa dobre wiescia co do rozmiaru, to ja właśnie 34 nosze
jestem chudzilcem pospolitym
![]()

BALBINKA: są kobiety pistolety i są kobiety kotletynie uwłaczając żadnym taka ich uroda
pomyśl o tym w pozytywnym aspekcie, mniej materiału trzeba na Twoje ubrania i wasze się wszędzie zmieścisz
![]()

Ja dzisiaj ambitnie też postanowiłam zaszaleć - oto moja inspiracja jakby ktoś chciał zerknąć ;-) Red Velvet Cake

balbinka- ja próbuje p[rzytyc od 5 lat i nic ... ani grama ....a co do kłótni, poszło u nas oczywiscie o to,ze ja nie pracuje ...
siedze w domu juz od 4 miesięcy ... i niechcacy M. mi to żygnął ;(
Niby skąd???
No i sie dowiedziałam, że to moja wina, że jestem nieodpowiedzialna i uszom nie wierzyłam. Trzasnęłam drzwiami i chciałam 15km z buta iść do domu. Do tego doszło parę innych spraw równie bezsensownych i tak ryczałam całą drogę (zgarnął mnie do auta ;-)) w domu kolejna rozmowa, potem przepraszanie a oka i tak nie zmrużyłam.