• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE nawet jakbysmy chcialy sie spotkac, to nie mamy jak. Ja o kulach, prady mnie przechodza i wygladam wtedy jak uciekinier z psychiatryka na delirce tanczacy do drum'n'base na stopklatce a Ty bidulko z chorymi zylami w bandazach elastycznych pewnie. A swoja droga to leczyc to mozna dopiero po ciazy, prawda? RURECZKA klocki czy cos innego... &&&&&&&& Potrzebuje przepis na puszyste nalesniki, plisss
OLIWKA rob tak jak mamita. dzieci przed tv, a oni szybciutko w innym pokoju :-) macie lazienke przecie.

Ostatnia edycja:
reklama
Libby - w ciąży czy nie, jedyne co można zrobić to brać codziennie zastrzyki, i chodzić w takiej elastycznej rajtuzie. Ja muszę co dwa tygodnie jeździć do chirurga naczyniowego na dopplera, by sprawdzać czy zakrzepy się rozpuszczają, to jest najistotniejsze w tym stadium, w którym ja się obecnie znajduję. Rozpuszczenie się całkowite zakrzepów u mnie, może trwać do roku czasu, więc nie pozostaje mi nic innego jak zaprzyjaźnić się z igłą i seksowną rajtuzą ;)
A Tobie współczuję tej rwy, moją koleżankę też to spotkało w ciąży, wiem jak bardzo cierpisz. Życzę Ci aby ból szybko ustąpił i poszła cholera, precz ! ;-)

rureczka - hahahaaa :-D))))) się trzeba umieć w życiu ustawić, a jak :))))

Coś miałam pisać i zapomniałam..... a może i dobrze ? :-D

Kocurek - ale mam za to duże czyczki :-p i wszystko inne :-D )))))) Frida też była unieruchomiona ;))))))))

Ostatnia edycja:
Wiecie co? Ja nie wiem jak to możliwe, ale mi się zachciało od tego bożkowego klocka sernika. Normalnie on ma moc cukierniczą a nie płodną :szok:

KOCURKU ja tez takie robie, a chcialam delikatniejsze. Nawiasem mowiac- ciesz sie ze swojej spokojnej ciazy :-) MADE dziekuje, z wzajemnoscia. A chociaz ta rajtuza ma jakies twarzowe kolorki czy tylko sraczkowaty? RURECZKA heheh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry