• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
libbi ale historia nigdy nie byłam na takiej mszy z egzorcyzmami to musi być ciekawe doświadczenie

rurka ja też bym chciała serniczek;-)

reklama
rureczka - ja tam chodziłam na takie wielkie pole i obserwowałam jak żołnierze skaczą ze spadochronami :))) niezapomniane widoki... niestety wyprowadzili się do Gdyni, a tam już nikt nie skakał z nieba ;-)
Kurde, że to tak daleko.... ale dzięki Kochana za zaproszenie, może kiedyś się w większym gronie spotkamy ? ;-)))))) kto wie...?

POK serdecznie wspolczuje. MADE ja powinnam gdzies miec taka rajtuze w kolorze lila. Kiedys mialam noge w kolanie skrecona i musialam taki obcisk nosic pod koniec rechabilitacji. To o sciskanie chodzi? Jak chcesz- poszukam. RURECZKA natchnelas mnie ta swoja wsia! :-) Poszukam taniego lokum w okolicznych wiochach! Mam jeszcze niecale 2 miesiace na wyprowadzke, ale tu raczej o kase chodzi, bo dziecku trzeba chociaz pare ciuchow i pieluchy kupic.
.......edit........... tego tam nikt egzorcyzmem nie nazywa. To jest oczyszczenie. Ja tez w takie rzeczy nie wierzylam. Kto nie chce, niech nie wierzy

Ostatnia edycja:
Libby - chcesz żebym była bardziej seksowna ? :-D ja muszę nosić rajtuzę od uda po kostkę, i jak noga będzie mi puchła to zmieniać. Ona jest specjalnie dobierana, ale bardzo Ci dziękuję za dobre chęci :*
A z tymi egzorcyzmami, to ja też chętnie bym posłuchała :)
Co do ubranek, jak będziesz chciała to mogę Ci przecież pożyczyć, małe dziecko szybko wyrasta, więc nie ma sensu kupować, a ja mam tego trochę i ciut ;-) Pisz na PW jak coś

MADE nie wiedzialam. Moja ma rozmiar M i ma wszyty stabilizator na kolano, ale chcialam dobrze. Z tym pozyczaniem, to bedzie ostateczna ostatecznosc, ale nie chce tego nawet rozpatrywac- staram sie myslec pozytywnie. Sa jeszcze lumpki, tylko szkoda, ze nawet 50 zl miesiecznie nie moge teraz wydac na malego. Dlatego musimy jak najszybciej zmienic lokum na tansze, bo jesc nie bedzie za co. Dziekuje, jestes kochana.

ja tylko na chwilę..chcialam popisac z Wami bo mąż poszedl na siatkę,dzieci śpia ,ale nie mam sily-ide pod prysznic i sie kładę..

Made- nic nie dostałam na maila:(

dobranoc kochane
karaluchy ;);))

staraczki wypatrujcie bocianów:))))

hej
nadrobilam...uffffffffff... amescie naskrobaly :)

libby : wierze, ze bedzie dobrze! na pewno znajdziecie wyjscie, zawsze sie cos znajduje chocby nawet na pstatnia chwile :)

pok :wspolczuje migreny!
just : nie martw sie, kosmonauta ma sie na pewno dobrze !!!!

alescie zaszalaly z bozkami :) ehhhhhhhhhh :)

oliwka : nie kus strnkami kosmetykowymi!!!! zabraniam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ide sobie cos zrobic do jedzenia i wracam - o ile jeszcze ktos bedzie :)
maz dopiero o 22 wraca z Londynu, wiec kolacje robie na szybko tylko dla siebie hehehehehe :)

Jos ja będę zaglądać, ale u nas dzisiaj uros=dziny współlokatorki i jest już jakieś 10 osób w naszej kuchni i przedpokoju, M A S A K R A!!!!! :-D:-D:-D

Będzie im się lało wino, będzie śpiew, są kobiety, żyć nie umierać :D

KAROLA pozdrawia wszystkie kobietki i życzy dobrej nocy, mąż nakrzyczał za siedzenie w necie hahahaha:tak: ale jutro do nas wróci :tak:

Zmykam w koncu te nalesniki robic, bom glodna strasznie. JOS dziekuje i tez wierze w to, ze ulozy nam sie, bo gorzej juz chyba byc nie moze, jesli o kaske chodzi. A moze macie jakis pomysl na dorobienie dla mnie?

reklama
just : milego wieczoru zatem !
a ja sie dolanczam do zyczenia wiolki :
jak juz tyle wytrzymalas w niewiedzy to moze wstrzymaj sie z checia poznania plci kosmonauty ?.????? ciooooo????
w zyciu coraz wiecej rzeczy mozna przewidziec, podejrzec technika czy zaplanowac!
a plec pozostaje jedna z zagadek... nie do zaplanowania (ponoc, bo do tego pewnie dojdzie ze bedziemy za niedlugo wybierac co chcemy!)

pomysl pliiiisssss :) te kilka tygodni wiecej ...;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry