• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIBBY kochana nie martw się, ja się rozwiązuje szybciej, więc zrobimy tak, że te małe ciuszki dla Smyka zostaną przekazane Tobie, przecież to żaden problem, a mi już będą potrzebne większe ;D nie martw się, ciotki na BB pomogą :tak::tak::tak:

JOS skoro tak mnie namawiacie, to się zastanowię :D obiecuję :D

reklama
libby nie że ja "nie chcę" uwierzyć ... ja się już taka urodziłam ... :) ale za to szanuję ludzi wierzących i ich praktyki i potrzeby .... mam nadzieję, że Cię nie dotknęłam :(

Tak sobie kiedyś myślałam, że najbliższy memu sercu jest chyba buddyzm ..... jeśli w ogóle miałabym potrzebę identyfikowania się z nurtem religijnym ..... wszechświat mi w zupełności wystarcza ze swoim ogromem i skomplikowanym designem :).....

"Starry skies above me
Moral law within me ..."

Ostatnia edycja:
Libby - pytałaś o pulchne naleśniki, dobrze jest dolać zamiast zwykłej przegotowanej wody, wodę gazowaną. A wracając do ubranek, pamiętaj, że moja oferta jest zawsze aktualna ;-)

jos - hej :))) nie wiesz co się dzieje z Asionkiem ? Miała mieć chyba dzisiaj USG, tak ? Cały dzień się nie odzywa...

mamitka - spróbuję jutro Kochana, nie mogłąm się w ogóle zalogować, czasami tak mam :)))) Dobrej nocy.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry