• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie nie drażnij kochana bo MJ był dla mnie zjawiskiem i miłością nastoletnią absolutną .... zanim stał się kimś innym :( ... dziwnym .... :(
Jednym ruchem/gestem powalał mnie na kolana .... jak oglądam stare kawałki z koncertów tooo ... nadal serce mnie boli stara babę :-D

libby Nawiedzoną??? Proszę Cię :-):-):-)

made syn wie już od dawna .... w pierwszej chwili chciał na 112 dzwonić :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
made odpowiedziałam!! No ale leć papa buziaki :)))))

Ja już mam zastój na łączach i chyba też się pożegnam ..... śpijcie słodko :) :) :)

Nawet nie pamiętam za kogo trzymać kciuki ale TRZYMAM!!!! (Wiola gdzie lista?????)

Ostatnia edycja:
KOCURKU akurat w takich pseudouzdrawiaczy nie wierze. A wrecz pogonilabym go odemnie. To sa ludzie, ktorzy zeruja na ludzkiej naiwnosci i desperacji. Najpierw pokazowka za darmo, potem indywidualne sesje. Ci ludzie sa doskonalymi obserwatorami i sluchaczami, ktorzy maja gadane. Mialam okazje kiedys na Polibudzie widziec takiego w akcji.... U Ciebie musial zobaczyc sceptycyzm. :-) Dobre te moje nalesniczki. Z bialym serem na slodko...mniam
dobranoc

Ostatnia edycja:
libby no ja też raczej nie ufam takim .... Jutro i ja zrobię naleśniczki :))) tylko gazowanej nie mam, to może trochę sody wsypię..... hmmmm Papapa :) śpij dobrze :) :) :)

No Kochane, ale dałyście czadu:-D;-):-)
Ale podobało mi się:rofl2::happy::happy2:

...................................................

No tak, wszystkie poszły spać, niby takie porządnickie.....zaraz 22.00

;-)

Ostatnia edycja:
Ja jednak jeszcze jestem. Poczekam na mojego. Bidulek pracuje tyle godzin- podam mu jedzonko i przytule sie :-) Bedzie za pol godzinki. Wy wodniki a ja koziorozec :-)

Dobry wieczór ;* ;-)

kochane padam z nóg ;-)

Mlodam gratuluje dziewczynki ;*

Dziewczyny ale miałyście humorki he :-D

Ale jutro pokaże wam moje dwa dzieła :-D

Foto wózeczka i moją fotke :-) zafarbowałam sobie włosy na KARMELOWĄ CZEKOLADE :-D he :-)
Jutro wam się pokaże ;-)

A wy juz wszystkie spicie ?:-(
oj nie ma juz nikogo :-(

to i ja uciekam spać :-)

Karaluchy ciotki ( ;

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama