Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asionek : ciesze sie ze wszystko w porzadku. a testy krwi, nie stresuj sie, tylko lepiej sie przyzywczajaj
bede tu dawac ci co miesiac i czym dalej tym wiecej
nawet okreslenie grupy krwi powtorza ci jeszcze pod koniec ciazy i to bedzie robione przez 2 roznych laborantow, 2 rozne pobrania
hiv, zoltaczki tosmo - co miesiac to akurat, i wszelkie inne stresujace sprawy
ja najbardziej stresowalam sie cukrem, krwia i glukoza
bo mialam cukrzyce ciazowa i co miesiac a pod koniec ciazy co 2 tyg. szlam jak na wyrok
no codziennie w domu kontrola, klucie sie itp ...
troche jets tych badan i pobierania krwi ale czego sie nie robi dla dzidzi
!!
Balbinka- ja wieżę z Toba ,ze bedzie si!!!
a moja tempka dzis nadal 37-już 4ty dzień
dziś 18d.c. jeszcze tydzień i.... bocian przyleci)))))))))ależ bym chciała..
Przepraszam, ale to postanowione :-( Tak mi przykro też, bo ostatnio miałam urodziny i ... :"( A co do nadrabiania to nawet nie mam kiedy, a jeszcze pisałam, ze prezes nam chcę dociąć internet to już wogóle nie będę miała jak tu być, ale każdej z Was kibicuję.
mam znalazlam . i odrazu nasza mala Sabe tez znalazlam
Hej Babeczki :-) Znowu mnie nie ma - no ale tes nocki...Są jakieś Fasolki nowe??
hej kobietki
ja się witam chwilowo-młody właśnie sobie przysnął, tylko zobaczymy na jak długo z tym jego beznadziejnym katarem, odpukać dzisiaj jeszcze nie miał gorączki,po południu mamy kontrolę i zobaczymy co pediatra powie
a ja mykam ponadrabiać![]()
ja w tym roku musze sobie kupic jakies buciki na lato ale raczej na nizkim obcasie bo na wysokim nie dam rady Iwci dogonic... a to moje dziecie z przed chwili
cześć :-)
wróciłam, z dzidzią jest wszystko dobrze, dzidzia ma 0,5 kg i mierzy 19 cm :-) no i hit... że to dziewczynka ;-)
staram się nie nakręcać, zachować spokój i poczekać :-)
a co się działo jak mnie nie było?
tak więc obecna wersja fluidków: ~~~~~~~~~~~~
Smiejemy sie z klocka plodnosci a swojego czasu bylam juz tak zdesperowana (bez obrazy dla wyznawczyn klocuszka), ze pojechalam do Czestochowy na msze oczyszczajaca i zostalam po niej na egzorcyzm. Matko, co ja tam wtedy przezylam... moj mowil, ze jak ksiadz odprawial modly nad moja osoba, to wygielo mnie jak obwarzanek do tylu i wyszla ze mnie taka jakby para bezbarwna. Mial niezlego stracha, bo strasznie krzyczalam, a ja nic nie pamietam..... po pol roku bylam w ciazy. Nie wiem czy to pomoglo, czy leczenie?
czy jest tu ktos?? melduje ze @ wlasnie przylazla i jest regularnie jak przed poronieniemkolejny cykl sie rozpoczol, i w tym cyklu sie uda!!!!