• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
libby ja rano jak zobaczylam spadek to zalamana byla taka smutna, ale to chyba hormonki buzowaly teraz jakos mi ok :) dziewczyny za miesiac mam zamiar przekazac dobre wiesci :) a za pozostale ktore jeszcze walcza o 2011 trzymam kciuki :)

dziewczyny tak duzo naskrobalmyscie , ze dopiero doczytalam :))
ale humorki dzisiaj super byly , nasmialam sie niezle :)))
ja caly dzien prawie spedzilam na dworku , u nas juz lato na calego :-)

Made dzieki , ze sie martwilas jakos tak milutko mi sie zrobilo !!
ja bylam wczoraj na USG i wszystko jest dobrze !! dzidzia ma juz 74,30mm :)
i znowu spala hehe

asionek : ciesze sie ze wszystko w porzadku. a testy krwi, nie stresuj sie, tylko lepiej sie przyzywczajaj
bede tu dawac ci co miesiac i czym dalej tym wiecej
nawet okreslenie grupy krwi powtorza ci jeszcze pod koniec ciazy i to bedzie robione przez 2 roznych laborantow, 2 rozne pobrania :)
hiv, zoltaczki tosmo - co miesiac to akurat, i wszelkie inne stresujace sprawy
ja najbardziej stresowalam sie cukrem, krwia i glukoza
bo mialam cukrzyce ciazowa i co miesiac a pod koniec ciazy co 2 tyg. szlam jak na wyrok
no codziennie w domu kontrola, klucie sie itp ...
troche jets tych badan i pobierania krwi ale czego sie nie robi dla dzidzi :)

!!

oooo matko tyle badan ?? ufff niezle
chyba czas zaczac wiecej burakow pic hehe

Balbinka- ja wieżę z Toba ,ze bedzie si!!! :):)
a moja tempka dzis nadal 37-już 4ty dzień :)
dziś 18d.c. jeszcze tydzień i.... bocian przyleci:))))))))))ależ bym chciała..

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja wierze w ciebie i fasolke :)))) ^^^^^^^^^^^^^^
Przepraszam, ale to postanowione :-( Tak mi przykro też, bo ostatnio miałam urodziny i ... :"( A co do nadrabiania to nawet nie mam kiedy, a jeszcze pisałam, ze prezes nam chcę dociąć internet to już wogóle nie będę miała jak tu być, ale każdej z Was kibicuję.

Pszczolka zagladaj do nas !!
i spoznione 100000 lat :))

mam znalazlam . i odrazu nasza mala Sabe tez znalazlam

slicznosci z ciebie !! co to za marudzenie wczesniej bylo ?? ;))
a jaki biust !! uff tez chce taki :))

Hej Babeczki :-) Znowu mnie nie ma - no ale tes nocki... :dry: Są jakieś Fasolki nowe??

stoooo lattttt :)

hej kobietki
ja się witam chwilowo-młody właśnie sobie przysnął, tylko zobaczymy na jak długo z tym jego beznadziejnym katarem:wściekła/y:, odpukać dzisiaj jeszcze nie miał gorączki,po południu mamy kontrolę i zobaczymy co pediatra powie

a ja mykam ponadrabiać;)

zdrowka dla malego !! :)

ja w tym roku musze sobie kupic jakies buciki na lato ale raczej na nizkim obcasie bo na wysokim nie dam rady Iwci dogonic... a to moje dziecie z przed chwili

hehe jaka mala labuziara slodka :)))

cześć :-)

wróciłam, z dzidzią jest wszystko dobrze, dzidzia ma 0,5 kg i mierzy 19 cm :-) no i hit... że to dziewczynka ;-)
staram się nie nakręcać, zachować spokój i poczekać :-)

a co się działo jak mnie nie było?

tak więc obecna wersja fluidków: ~~~~~~~~~~~~

ooo jaka zmiana :) teraz to masz zagwozdke pewnie ;))
super , ze z dzidzia wszystko dobrze !!

Smiejemy sie z klocka plodnosci a swojego czasu bylam juz tak zdesperowana (bez obrazy dla wyznawczyn klocuszka), ze pojechalam do Czestochowy na msze oczyszczajaca i zostalam po niej na egzorcyzm. Matko, co ja tam wtedy przezylam... moj mowil, ze jak ksiadz odprawial modly nad moja osoba, to wygielo mnie jak obwarzanek do tylu i wyszla ze mnie taka jakby para bezbarwna. Mial niezlego stracha, bo strasznie krzyczalam, a ja nic nie pamietam..... po pol roku bylam w ciazy. Nie wiem czy to pomoglo, czy leczenie?

o kurka myslalam , ze takie rzeczy tylko na filmach
ja tam we wszystko wierze ;)) sama mialam kilka dziwnych przygod i pewnie co niektorzy uwazaja , ze mam fisia hehe
aha zapomnialabym Agapa pisala , ze ma jakas prace , ze mozna sobie dorobic :) napisz do niej na PW , a jak nie znajdziesz , bo ona teraz malo wchodzi to moge ci podac jej numer na gg :) mysle , ze nie bedzie miala nic przeciwko ...

czy jest tu ktos?? melduje ze @ wlasnie przylazla i jest regularnie jak przed poronieniem:) kolejny cykl sie rozpoczol, i w tym cyklu sie uda!!!!

ja jestem :)
i tak trzymaj :))) pozytywne nastawienie i wiara daja duzo !!!!!!!!
napewno sie uda !!!

dobranoc kochane !! i prosze jutro nie pisac za duzo :)))

witam sie :)
glowa mnie nie boli!!! wciaz mi niedobrze ale skoro czacha nie boli, to tez powinno zaraz przejsc.

gumisia - &&&&& za nowy cykl :)

no nic to, lece sie robic na bostwo i na franca, bede pozniej.

buziam!

Robiłam dzis test i co jedna głupia kreska a tydzień temu robiłam i była jedna wyrazna i druga tez była ale blada więc chciałam dziś zrobić odczekałam sobie tydzień i co i dzis jedna kreska nie wiem czy nie isc czasem do ginekologa i poprosić go o usg o cokolwiek, i standard pytanie panmi planowała dziecko powiem tak to popatrzy się jak na wariatke itd bo w tym wieku i bla bla bla. od samego rana chodze wściekła

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry