reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Balbinka- ja wieżę z Toba ,ze bedzie si!!! :):)
a moja tempka dzis nadal 37-już 4ty dzień :)
dziś 18d.c. jeszcze tydzień i.... bocian przyleci:))))))))))ależ bym chciała..

AGAPA- cześć ,pokaz fotke fryzury:)

MAMUSIA- ja jak bylam w cyrku i widzialam jak sie te zwierzaki traktuje to juz nigdyyyyy nie pojde-biedne zwierzeta-to nie ma nic wspolnego dla nich z zabawą :(

Ja nie byłam i nie pójdę,nie uważam cyrku za fajne miejsce,raczej za męczarnie dla zwierząt.

Dzień dobry
Jestem i ja.Właśnie stawiłam się na 8 (:) ) w pracy:) hehe.
Zahaczyłam z rana o MacDonalds'a i śniadanko wcięłam:)) Samo zdrowie:)

Mamita przyleci przyleci ;-)

images

Agapa pokaż się nam noo ! ;-)
Każda kobitka jest piękna ;* ;-)

He a w sobote ide z K... i siostra do cyyrku
:-)
Rezerwować wam bilety ?;-);-)
Ja mam codziennie cyrk w domu :D
AGAPA- cześć ,pokaz fotke fryzury:)

MAMUSIA- ja jak bylam w cyrku i widzialam jak sie te zwierzaki traktuje to juz nigdyyyyy nie pojde-biedne zwierzeta-to nie ma nic wspolnego dla nich z zabawą :(

Najpierw muszę sobie tą fotkę zrobić a potem ją tu wsadzić a to może potrwać.
Ja od dziś czekam na @:-(

Witam Was i zarazem żegnam. Postanowiłam już nie uczestniczyć w życiu forum, nie czuję się dobrze tu, bo nie mam czasu z Wami pisać, przez co, dla wielu z Was jestem niezauważalna, no ale tak to jest jak się mało pisze.

Każdej z Was życzę wszystkiego dobrego i doczekania się swoich upragnionych fasolek.

Dziękuję za wszystkie miłe słowa i rady, jakie tu usłyszałam.

Mam nadzieję, że nie będziecie mnie oceniać.

Mama dziękuję :* Zostawię sobie Twój nr tel. jeśli mogę :)

Witam Was i zarazem żegnam. Postanowiłam już nie uczestniczyć w życiu forum, nie czuję się dobrze tu, bo nie mam czasu z Wami pisać, przez co, dla wielu z Was jestem niezauważalna, no ale tak to jest jak się mało pisze.

Każdej z Was życzę wszystkiego dobrego i doczekania się swoich upragnionych fasolek.

Dziękuję za wszystkie miłe słowa i rady, jakie tu usłyszałam.

Mam nadzieję, że nie będziecie mnie oceniać.

Mama dziękuję :* Zostawię sobie Twój nr tel. jeśli mogę :)

Ale jak to??????? Ty też???????:-(:szok:

Oliwka, witaj :-)
Dziękuję mama za wiarę i &&&&&&&&&&&&& czuję, że nie jestem sama :tak:
A tempka piękna!!!!!!! :-D Za tydzień to biegnij po kapustę, może tam się chowa orzeszek ;-)

A co do cyrku, to ja tez na nie :no: klauni jakoś mało mnie bawią, a zwierzęta to już porażka... wszystkim się wydaje jak to one świetnie się bawią, ale nikt nie spojrzy jak są przygotowywane do takich występów, w jakich warunkach mieszkają... Dla mnie to porażka na całej linii
:no2:

E-D-I-T

pszczółko,
witaj kochana :-) Nie bardzo rozumiem dlaczego chcesz odejść? :confused: skąd wnioski, że jesteś nie zauważana? Ja też non stop nie siedzę na BB, po 16:00 przyjeżdża M z pracy i do lapsa już nie zasiadam, weekendy też bez kompa są, ale nadrabiam codziennie po troszku :tak: Dlaczego uważasz, że tu nie pasujesz? Dawaj fotkę swoją, pogadaj z nami o fryzurach, pierścionkach a nawet o cyrku ;-) ten temat nie jest tabu, to nasze życie! Nikt Cię tu nie ocenia. Ja miałam przerwę w BB prawie rok, a znowu czuję się jak w domu przy Was!
No bez sensu to wszystko :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Balbinka:) Ślicznoto Ty jedna:)))
Mój piesek wkroczył wczoraj dumnie do sklepu zoologicznego a Pani z krzykiem prawie,że takich dużych to nie wolno wprowadzać.Więc jej powiedziałam,że to szczeniaczek i mój szczeniaczek przyszedł po kość,po czym dałam jej taka ok 4-5kg kość i wyszłam:)

My wczoraj tuliliśmy się leciutko i Wam powiem,że jak po tym nie zajdę to chyba nigdy nie zajdę:))) Mimo,że nie wiem czy miałam owulkę czy będę mieć czy w ogóle nie:)BYŁO BOSKOOOOOOOOOOO

Chcę kawy!!! A nie mam mleka:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry