reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PSZCZÓŁKA- błagam Cie-zaglądaj wtedy jak masz czas-nikt nie wymaga ,zebys tu była mega często-masz prace wiadomo jak to w pracy a w domu bez neta wiec wlatuje kiedy masz mozliwośc -pisz co u Ciebie -zawsze to jest świadomość ze ktoś rozumie,ze ktoś wspiera.....
pewnie,ze zostaw sobie moj numeros....

ale sie porobiło,no!!

OLIWKA- cześć.sniadanko bardzo zdrowe.....;)
MAMUSIA- mam nadzieje,ze doleci ten bociek!

BALBINKA- no też sie ciesze,ze tempka póki co sie trzyma...chętnie poryję w tej kapuście:))))))

reklama
Dzień dobry :))

To ja się tylko przywitam, o dolegliwościach pisać nie będę, bo to nie ten wątek.
Jestem trochę zmęczona tym podziałem: staraczki / zaciążone i proszę mi wybaczyć.

Sergi - życzę Ci Słoneczko wszystkiego najlepszego, upragnionych II kreseczek, szczęścia w miłości i zdrówka :*:*:* uściski Kochana :))))

made, witaj :-) hmmmmmm z tego co mi wiadomo to nasz temat zwie się "Rodzące i staraczki" także dlaczego masz nie pisać o objawach :confused:
Wiola, witaj :-)
Oliwka, a Twoje wszystkie 3 psiaki są tej samej rasy? ja do zoologicznych też zawsze wchodzę z psem. W końcu to one przyszły na zakupy ;-) poza tym mam zasadę, że nigdy nie zostawiam psa przed sklepem. Tyle się słyszy o kradzieżach psów, że chyba bym umarła jakby ktoś mi uprowadził moje szczęście...

Przepraszam, ale to postanowione :-( Tak mi przykro też, bo ostatnio miałam urodziny i ... :"( A co do nadrabiania to nawet nie mam kiedy, a jeszcze pisałam, ze prezes nam chcę dociąć internet to już wogóle nie będę miała jak tu być, ale każdej z Was kibicuję.

Made pisz,pisz o dolegliwościach:) Jak ich nie mamy to chociaż posłuchamy...
Wiola cześć:) Jak Iwa?

PSZCZÓŁKA- póki masz neta to pisz..
skończyłaś latka ??? no to i buziaki :))))

OLIWKA- wysyłam mleko dhl'em

WIOLA- co Ty ostatnio tak wlatujesz i znikasz?????:baffled:

reklama
Pszczółka kochana ;-) zagladaj do nas jeśli tylko bedziesz miała czas ;-)... Bedziemy czakać na Ciebie i zastanawiac sie jak u Ciebie ;*
3mja się kochan powodzenia!;* ;-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry