reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jeszcze nie ucieklam...
pszczolka po pierwsze spoznione ale szczere zyczenia slonce...
po druge chcesz kopa? ja tez jestem potem mnie nie ma i tak ciagle...a co do urodzin to fakt jakas tabela bu sie przydala zeby juz takiej gafy nie strzelic... sorki .pewnie ci bylo przykro.
mamus a tak jakos ostatnio, czuje sie jak ufoludek na forum i czytam ale nie zawsze potrafie sie wbic w temat....ale nie odchodze.
oliwa dziekuje Iwonka ok. dzis nawet pospalysmy do 8.30
serge sto lat kochana i upragnionej fasoleczki

Jeszcze jedno z zeszłego roku - prezes Talent nadzoruje prace w ogrodzie ;-)

35d3735b7ade389bmed.jpg

Oliwka, widzę że też masz "gładkiego" ;-) Mój pierwszy rasowy pies to jamniczka zakupiona chyba w 1986-87r. I ta 15-letnia co jest u mojej mamy to jest jej wnuczka :tak: są szczekaczami okropnymi i potrafią być złośliwe, ale z charakteru to najgorsze mimo wszystko są jamniki długowłose. Talent jest mało upierdliwy. Mało szczeka, ale potrafi na złość się zesikać. No taka natura przegubowców ;-)

reklama
Mi Tosy też się bardzo podobają. W ogóle lubię duże silne psy. A powiedz mi, one mają predyspozycje do dysplazji jak pozostałe molosy?
My swojego czasu chorowaliśmy na Doga Argentyńskiego, ale pozostaliśmy wierni jednej rasie. Argentyńczyk to awanturnik i z naszymi amstaffami nie dogadałby się :no: a to silny i wielki pies...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry