reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
balbina dokladnie hasky jest jak ja a bokser jak moj maz... ale sunie super sie dogaduja.miom tego ze nie sa ze soba od poczatku. pierwszy byl hasky ale poniewaz nam uciekla dwa razy( podobno taka ich uroda)postanowilismy wziasc drugiego hasky ale maz znalazl na allegro aukcje z bokserem gdzie kobitka chciala oddac za pol darmo bo nia miala jak ich wykarmic( miala wtedy 9 miesiecy), i faktycznie byla przyglodzona. zaraz wsadzilismy ja w samochud i teraz juz jej zeber nie widac a siers zacezla sie pieknie blyszczec.
do potem mama
witaj Just
witaj Zizi :-)
palemka nadal milczy

Balbinka Tosy były wyhodowane na takie psie sumo:) Niby rasa niebezpieczna i musieliśmy pozwolenie dostać,najeździli się i nasprawdzali czy pies ma warunki itp a np w Stanach Tosy używane są przy dogoterapii z dziećmi.
Nasza psina raczej nie jest przyjazna dla obcych...no ale po to ją mamy (i wysokie ubezpieczenie) :))

reklama
Zizi, witaj :-)

Wiola, to prawda, husky uciekają nagminnie. Ja miesiąc temu na wsi znalazłam suke husky. Ładna, ale nie miała tatuażu ani chipa. W schronisku nikt jej nie szukał, ale nie miałam sumienia jej wypuścić na ulicę :sorry2:
Obdzwoniłam wszystkie ogłoszenia z DŚ o zaginięciu huskiego, ale echo. Zostawiłam ja na noc na naszym ogrodzie i miałam kombinowac co dalej kolejnego dnia. Ale rano już jej nie było :confused2: zjadła pełną michę, którą jej zostawiłam, napiła się i poszła dalej zwiedzać. Miałam kaca moralnego, że jej nie przywiązałam czy coś takiego, ale... czasu nie cofnę

Oliwka, na amstaffy nie trzeba mieć pozwolenia, tylko na pit bulle. Ale z tego co mi wiadomo, to głównie chodzi o to żeby zostawić kasę w Urzędzie Miasta ;-) śmieszy mnie tylko, że rasowe psy muszą mieć pozwolenie, ale kundelki w typie rasy już nie, a to one stwarzają największe niebezpieczeństwo.

BTW moja babcia mieszkała w Słupsku :-) wszystkie wakacje z dzieciństwa spędzałam u niej i nie zapomnę tych wyjazdów do Ustki przepełnionym autobusem :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry